BLOGI JA GALERII ⟩ Reet Linna sai saates «Ma näen su häält» lõpuduetti laulda võrratu noorteadlasega

Copy

Meeleoluka telemängu «Ma näen su häält» teise hooaja teine saade toob televaatajate ette uued värvikad osalejad. Kas tänaõhtusele arvajale, kes esimeses hooajas teesklejana laval seisis, tulevad need kogemused kasuks? See selgub alles saate lõpus. Hoogsale telesaatele saad aga kaasa elada El24 otseblogi vahendusel.

Saadet juhib muidugi alati särav Piret Laos.

Nõunike paneelis on püsinõunikuna koha sisse võtnud komöödianäitleja Tõnis Niinemets, kes enda sõnul suisa naudib, kui teda haneks tõmmatakse. Lisaks temale jagavad arvajatele taibukaid tähelepanekuid Grete Kuld, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin ning külalisnõunik, armastatud laulja ja laulukirjutaja Reet Linna.

Seekord asuvad lauljate seast teesklejaid välja selekteerima särtsakas abielupaar Marko ja Lii Aalik Tallinnast. Arvajatel on saatega isiklik side, sest esimesel hooajal peitis Lii end teesklejana võistlustantsija karakteri taha. Võidu korral plaanivad nad minna pikalt väljateenitud puhkusele, et tähistada viimaks ühiselt rajatud maja valmimist. «Kuna olen ise mittelauljana laval seisnud, siis mul ei ole midagi ka selle vastu, kui saate võidab andekas teeskleja,» sõnab Lii.

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: koolipapa, noorteadlane, elektrik, videograaf, rulluisutaja, tiktokker ja moeentusiast. Kes neist laulda oskab, selgub alles saates!

Tagasi üles