Praegu on kuus planeeti retrograadsed, mis muudab inimeste fookust, energiataset ja reaalsustaju. Loe lähemalt, mida selline sügavalt retrograadne aeg kaasa toob, ning saa teada, kui retrograadne oled Sina.

Kas tunned viimasel ajal suuremat väsimust ja veidi justkui «mulli sees» olekut? Ümbritsev elu tundub veider ning sündmused justkui korduksid, ilma et otseselt kuskile välja viiks? Oled väsinud «uudistest», mis on sisuliselt ikka ühe ja sama loo järjekordne ümberjutustus? Raskem on olla kohal ja selgeid plaane teha, sest hing justkui rändab kaugel minevikus ja võibolla ka tulevikus.

Astroloogiliselt oleme sellises huvitavas perioodis, mil koguni kuus planeeti viibivad retrograadses faasis. Nendeks on Merkuur, Veenus, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto. Isegi seitsmes päris oluline pisike taevakeha – asteroid Chiron – on praegu retrograadne. Kuigi Veenus läheb juba 4. septembril taas direktiivseks, pöördub Jupiter samal päeval retrograadseks. Merkuuri retrograad lõppeb 15. septembril ning seejärel jääb meile mõneks ajaks viis retrograadset planeeti.

Kommentaarid
Copy