PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 19. september: Veevalaja on praegu rahulik, Skorpionil on palju tööd

Copy
Uus nädal on alanud! Mida see küll toob? 
Pilt on illustreeriv.
Uus nädal on alanud! Mida see küll toob? Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tegusat esmaspäeva!

JÄÄR

Päev võib tuua olulisi pöördeid ja muutusi. Vanast ja järeleproovitust pole mõtet kinni hoida – ole avatud kõigele uuele.

SÕNN

Eriti põnevad tunduvad sulle inimesed, kes sinust paljuski erinevad. Hoidu usaldamast inimesi, kellest sa veel eriti midagi ei tea.

KAKSIKUD

Võimalik, et tahad koduses elus hoogsalt muudatusi ette võtta. Pereliikmetega asju arutades ära enda ideid liigselt peale suru!

VÄHK

Väljendud jõuliselt, ehk isegi pealetükkivalt. Sulle tundub, et sul on õigus, ning tahad ka teisi maksku mis maksab enda nõusse saada.

LÕVI

Ära võlgu võta ega välja laena. Hoidu kahtlastesse äridesse investeerimast – see, mis esmapilgul paistab tulutoov, ei pruugi seda sugugi olla.

NEITSI

Pluuto ja Päikese trigoon annab ohtralt jõudu ja südikust. Tegutsed hoogsalt, viid ellu isiklikke plaane. Teiste kaasamine pole aga lihtne.

KAALUD

Tunned end kindlamalt, kui saad tegeleda harjumuspäraste ülesannetega, samas aga võidakse sulle peale suruda uuendusi.

SKORPION

Tööd on palju, kohusetunne, aga ka auahnus kannustab sind takka. Kipud üle pingutama, see aga võib tervisele pahasti mõjuda.

AMBUR

Paljutõotav päev rahaasjade korraldamiseks. Astu julgeid samme ja ütle oma ideed valju häälega välja, küllap leiad liitlasi.

KALJUKITS

Hea päev selleks, et parandada tehtud vigu. Puudutagu see siis korrektuure töökorralduses või katki läinud asjade korda tegemist.

VEEVALAJA

Oled praegu rahulik ja tasakaalukas, suudad hästi süveneda ja võid pikka aega järjest teha pingutavat vaimset tööd.

KALAD

Keegi on sind hiljuti oma julguse ja otsekohesusega üllatanud. Hoia selle inimese poole, õpi teda paremini tundma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles