PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 14. september: Vähk saab teada midagi minevikust, Neitsi peaks vaatama maailma realistlikuma pilguga

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mida oodata kolmapäevalt?

JÄÄR

Päev kätkeb häid võimalusi õppimiseks ja enda arendamiseks. Samas aga võid tunda, et oled juba niigi tark.

SÕNN

Tasub võtta kontakti äris kasulike isikutega. Koosolekud ja nõupidamised toimuvad asjalikus meeleolus, kokkulepped õnnestuvad.

KAKSIKUD

Küllap tekib võimalusi silmaringi avardamiseks, olulise info kogumiseks. Mine seltskonda, räägi inimestega – saad omajagu targemaks.

VÄHK

Saad teada midagi uut, mis haakub sinu minevikuga. Ehk on infost kasu ka ammusest ajast õhku jäänud probleemide lahendamisel.

LÕVI

Võid pettumusega avastada, et inimesed, keda oled pidanud oma hingesugulasteks, ei jagagi sinuga kõiki väärtushinnanguid.

NEITSI

Kipud ette võtma rohkem, kui teha suudad, sa ei vaata maailma kuigi realistliku pilguga. Proovi keskenduda kõige olulisemale.

KAALUD

Tööpäev kujuneb ilmselt õnnestunuks ja edasiviivaks. Tänu targemate nõuannetele õnnestub uue projekti jaoks vahendeid leida.

SKORPION

Võta aega üksinda olemiseks, lase lahti minevikust ja keskendu tulevikule. Mõtle oma plaanid läbi, sea konkreetseid eesmärke.

AMBUR

Ärivaist on suurepärane. Sul on otsustusjulgust, mille toel saad sooritada läbimurde. Koostöö juhtivate jõududega sujub.

KALJUKITS

Oled tööd teinud ja vaeva näinud, nüüd saad kinnitust, et selle tulemusi on märgatud. Tunne uhkust enda üle ja täna abiks olnud kaaslasi.

VEEVALAJA

Hea päev sidemete sõlmimiseks vajalike isikutega. Suhtlus toimib asjalikult, eesmärk on partnerite vastastikkuse kasu saamine.

KALAD

Tekkida võib teadmine, kuidas oma loomingulisest harrastusest praktilist kasu saada. Küllap oled mingil alal teistest andekam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles