Madonna esineb Eestis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: AP / Scanpix

Täna avaldas Madonna ametlik veebileht teate, et superstaar esineb 4. augustil Tallinna lauluväljakul! Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold.

Madonna Eestisse tulekust on räägitud mitu päeva, kuid täna sai kõik selgeks. Madonna ametlikul kodulehel avaldatud uudisest selgub, et paigas on kuusteist esinemist – kõik Euroopas.

Täpselt 70 000 piletit Madonna esinemisele pannakse müüki 5. märtsil kell 10 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades. Korraga saab osta kuni 6 piletit.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba kolm päeva varem, alates 2. märtsist. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda aadressil www.fbi.ee.

«Oleme Madonna kontserdi nimel juba aastaid töötanud! Nüüd on lõpuks ometi paljude unistus täitunud,» rääkis Tallinna kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane.

Lauljanna alustab tuuri «Sticky & Sweet» 4. juulil Inglismaal Londonis. Sealt liigub ta Belgiasse, Itaaliasse, Hispaaniasse, Saksamaale, Norrasse ja siis saabubki 4. august ja esinemine Eestis!

Pärast seda liigub naine Soome Helsingisse ja esineb seal 6. augustil.

Madonna jõuab tuuri jooksul veel Rootsi, Taani, Tšehhimaale, Poolasse, uuesti Saksamaale ja Sloveeniasse. Kuigi kuupäevad pole veel paigas, on kodulehekülje väitel oodata esinemisi ka Bulgaarias, Ungaris, Venemaal, Rumeenias ja Serbias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles