Enda liigsete kilode üle nalja heitnud Iisraeli tiktokker suri 28-aastaselt

Elu24
Copy

Iisraelist pärit sisulooja ja tiktokker Idan Ohayon postitas ühismeediasse videoklippe, kus ta heitis nalja enda üleliigsete kilode üle. Kümnete tuhandete fännide kurvastuseks katkes 28-aastase Idani elutee 6. septembril.

Üle 140 000 fänniga Iisraeli tiktokker Idan Ohayon suri 28-aastaselt. Sisulooja perekond kinnitas kurba uudist ja avaldas, et Idan suri tervislikel põhjustel, vahendab Unilad

Mõni kuu tagasi teatas Idan, et teeb sotsiaalmeediast pausi, kuid see jäi üürikeseks ja mees oli peagi TikTokis tagasi. Ta postitas peamiselt söömisega seotud videoid ja heitis enda ülekaalu üle nalja. 

«Ühel päeva otsustasin sotsiaalmeediasse naasta ja panin TikTokki video üles. Järsku oli mul ööpäevaga 300 000 vaatamist. Postitasin siis veel ühe video, veel ühe ja vaatamisi aina tuli. Inimesed tundsid mind isegi tänaval ära ja küsisid fotot,» rääkis Idan oma kuulsusest.

Selle aasta alguses kutsuti Idan ka tõsielusaatesse, kus ta figureeris koos teiste tuntud Iisraeli sisuloojatega.

Pärast mehe surma jäeti ühismeedias tema postituse alla palju kaastundeavaldusi. «Šokeeritud. Puhaku ta hing rahus,» kirjutas fänn kurvalt.

@idan_ohayon 😍woww#viral #foryou #freelove #injara ♬ צליל מקורי - Idan ohayon
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles