Lasnamäel keset ööd «Venemaa» karjunud noortel tuli politseiga tegemist teha (1)

Elu24
Copy
Foto: Jürgen Puistaja

Lasnamäel asuva Priisle pargi läheduses elav kodanik kutsus politsei, kuna öörahu rikkusid «Venemaa» karjunud noored.

«Ühel hetkel ma lihtsalt ei suutnud seda enam taluda ja helistasin politseisse,» tõdes venekeelse portaali Limon lugeja toimetusele. Nimelt häiris Lasnamäe elanikku Priisle pargis jalgpalli mänginud noorte seltskond, kes väidetavalt karjus korduvalt üle tänava: «Venemaa!»

Nii politsei kui vaikus saabusid vagusi.

«See on hämmastav, et keegi otsustab keset ööd agressorriigi nime karjuda!» nentis politseipatrulli kutsunud kodanik.

Ida-Tallinna piirkonna grupijuht Teili Piiskoppel kommenteeris, et politseipatrull vestles noortega ja palus neil vaiksemalt olla. Seda seltskond ka tegi.

«Politsei sai väljakutse 29. augustil kell üks öösel Läänemere tee 42 juurde, kus seltskond noori mängis lärmakalt jalgpalli, muu hulgas hüüdsid noored «Russia». Sündmusele reageerinud politseipatrull vestles noortega ja palus neil vaiksemalt olla, seda noored ka tegid,» võttis Piiskoppel juhtunu kokku.

Ida-Tallinna piirkonna grupijuht lisas, et öörahu rikkumise korral on see tavapärane praktika, et esmalt vesteldakse. «Kui sellest jääb väheks, on võimalik alustada menetlust ning karistada rikkujat näiteks rahatrahviga. Vahel juhtub ka, et juba kohapeal tuleb rikkujalt näiteks rikkumist võimaldav seade hoiule võtta korrarikkumise lõpetamiseks või suisa rikkuja kinni pidada,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles