LUSTLIK REIS BEEBIGA ⟩ Igasse hotelli beebiga ei lastagi? Katrin Lusti perereisi tabas ootamatus!

Elu24
Copy

Katrin Lusti reisisaate «Lustlik reis beebiga» viimases osas jõuab perekond Itaalia suurima järve äärde, kus mekitakse kohalikku toitu ja nauditakse hunnituid loodusvaateid. Planeeritud kojusõit ei lähe paraku viperusteta, sest lennufirma töötajate streigi tõttu lükkub tagasilend päeva võrra edasi.

Tänases osas võetakse siht kuurortlinna Riva Del Gardasse, mis asub Itaalia alpide lõunaservas. Linn tervitab reisilisi jaheda järvevee ja isemoodi kommetega. Saates selgub, et sülelapsega reisijad ei ole Garda järve ääres igasse hotelli oodatud. «Saime sellest aru hotelli broneerides. Tuba oli saadaval, kui valisime selle täiskasvanutele, aga kui lisasime sinna imiku, olid kõik toad justkui võetud,» kommenteerib Lust oma kummalist kogemust.

Imelises vanalinnas külastab perekond kauni järvevaatega restorani, mis osutub paraku turistilõksuks, kus krõbedate hindadega road ei ole sugugi nii peened ja suursugused, kui hinna järgi võiks arvata. Samas proovitakse jäätist, mis osutub üle ootuste suureks elamuseks. «Ma väga tihti magusat ei luba, aga nii head jäätist nagu see ei ole ma vist kunagi elus saanud,» sõnab Lust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles