Suri Kanal 2 endine reporter Sven Raudsepp. Pereliige: mäletame teda naeruse, armsa ja toredana

Copy
Endine Kanal 2 reporter Sven Raudsepp.
Endine Kanal 2 reporter Sven Raudsepp. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal 10. augustil suri endine Kanal 2 uudistereporter Sven Raudsepp. Ta oli 40-aastane.

Aastatel 2006 kuni 2011 Kanal 2 uudistesaates «Reporter» töötanud Sven Raudsepp sattus Lätis möödunud nädalal liiklusõnnetusse ja hukkus. Kurba uudist kinnitas meediale Sveni ema Alla Raudsepp, kes on praegu teel Lätti surnukeha tuvastamisele ja uurijaga kohtumisele.

Raudsepa pereliige avaldas Elu24-le: «Mäletame teda naeruse, armsa ja toredana.»

Pärast «Reporterit» töötas Raudsepp nii Telias, ühes Briti firmas, Playtechis kui ka Tartu Ülikoolis. Möödunud suvel alustas ta tööd Luminoris. 

Raudsepp kirjeldas end oma LinkedIni lehel kui karismaatilist, eesmärkidele orienteeritud projekti-, programmi- ja teenindusjuhti. Eelkõige keskendus ta panganduse, IT-, telekommunikatsiooni ja meediaettevõtlusele.

Kanal 2 turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Veskus avaldas lähedastele kaastunnet. «Ebaõiglane, et noored inimesed nii kiirelt lähevad. Sven oli hoogne ja jõudu täis tegija, ajas oma asju hästi. Tegi oma lugusid tõelise jõuga,» meenutab Veskus, kes on juhtunust šokis.

Sven Raudsepa viimane tööandja Luminor kommenteeris kurba uudist järgnevalt: «Sven Raudsepp oli meie hea kolleeg. Luminori juhatuse ja meeskonna poolt avaldame tema lähedastele siirast kaastunnet, oleme kontaktis tema perega.»

Sven Raudsepp
Sven Raudsepp Foto: Erakogu

Läti meediaväljaanne tvnet.lv vahendas möödunud nädalal, et kolmapäeva õhtul toimus Tallinna maanteel raske õnnetus. Veidi enne südaööd sõitis Mercedes-Benz vastu tee äärde pargitud Volvot. Õnnetus juhtus Saulkrasti vallas Tallinna maantee 33. kilomeetril, sirgel teelõigul.

Esialgsetel andmetel sõitis Mercedes-Benzi juht otsa 1981. aastal sündinud mehele, kes seisis tee äärde pargitud Volvo kõrval. Seejärel rammis Mercedes-Benzi juht Volvot.

Ohver ehk Raudsepp viidi haiglasse, kus ta saadud vigastustesse suri.

Läti meediaväljaanne vahendab, et Volvo oli pargitud selleks mitte ette nähtud kohale ja veel pole teada, kas auto oli öösel piisavalt nähtav.

Läti politsei otsib kokkupõrke tunnistajaid ja autode omanikke, kelle sõidukisse paigaldatud videokaamera võis jäädvustada õnnetuse hetke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles