Anne Heche'i vanim poeg Homer: mulle jääb sügav ja sõnatu kurbus (1)

Elu24
Copy
2009. aastal Anne Heche ja poeg Homer
2009. aastal Anne Heche ja poeg Homer Foto: Byron Purvis/AdMedia/Capital Pictures

Hollywoodi näitleja Anne Heche'i perekond avaldas, et naise seisund oli pärast ränka autoavariid lootusetu. Vanim poeg Homer räägib oma ema enneaegsest surmast väljaandele People.

Homer jagas oma avaldust väljaandega People vahetult pärast seda, kui näitlejanna suri, kuna sattumine ränka autoõnnetusse viis ta kriitilisse seisundisse.

Näitlejanna poeg kirjeldab avalduses tundeid, mis teda pärast ema surma valdasid. «Me kaotasime ema,» lisas ta oma postituses. «Pärast kuut päeva valdavad mind uskumatud emotsionaalsed kõikumised, kuid loodan, et mu ema on valust vaba,» sõnas Homer. Seejärel jagas mees tunnustust neile, kes on teda toetanud ja armastanud. 

«Selle kuue päeva jooksul saatsid tuhanded sõbrad, perekond ja fännid mulle südameid,» jätkas ta. «Olen tänulik nende armastuse eest, nagu ka oma isa Coley ja kasuema Alexi toetuse eest, kes on selle aja jooksul jätkuvalt olnud minu tugisambaks.»

Heche'i esindaja sõnas: «Tema valik on juba pikka aega olnud annetada oma elundid ja tema elutegevust säilitatakse, et teha kindlaks, kas need on elujõulised.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles