PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 13. august: Veevalaja peab kiiresti tegutsema, keegi kasutab Amburit ära

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Märkamatult on alanud nädalavahetus, kuid õnneks on täna alles laupäev. Loe, mida tänane päev sulle toob!

JÄÄR

Sinu kõrvu jõudvad jutud ei pruugi olla tõesed, nii et ära tee nende põhjal järeldusi. Ole valvas – keegi võib üritada sulle valetada.

SÕNN

Asjaajamine sujub – sul on lihtne oma seisukohti teistele selgeks teha ja mõttekaaslasi leida. Pidulikud üritused kujunevad meeleolukaks.

KAKSIKUD

Keerukatest probleemidest püüad mööda hiilida. Loodad, et nendega tegeleb keegi teine või et need lahenevad iseenesest.

VÄHK

Aeg on soodus läbimõeldud rahaliste tehingute jaoks. Terava mõistuse toel teed julgeid, aga samas ka õigeid valikuid.

LÕVI

Oskad valida, millal ja milliseid sõnu lausuda. Tänu sellele, et valdad olulist infot, saadab sind edu ärialastel läbirääkimistel ja müügitöös.

NEITSI

Sul on palju suhtlemist toredate inimestega. Parem on lobiseda lihtsatest asjadest, tõsiseid probleeme pole tahtmist käsitleda.

KAALUD

Intuitsioon on hea, suudad teiste meeleolusid tabada ja olla suurepärane vestluskaaslane. Kuulad kannatlikult, püüad muresid mõista.

SKORPION

Juhul, kui sul on raskusi või muresid, leiad õige inimese, kellelt nõu küsida. Tunned, et sa pole üksinda, sind hoitakse ja toetatakse.

AMBUR

Võimalik, et keegi üritab sind ära kasutada, et pääseda ligi infole, mida valdad. Hoidu sellest, et pahaaimamatult midagi välja lobised.

KALJUKITS

Ambitsioonikalt edasi püüeldes pead arvestama ka teistega. Kõigile ei pruugi sinu tegevus meeldida, keegi võib salamisi sinu vastu pöörduda.

VEEVALAJA

Vaist on hea, haistad oma võimalusi rahaasjus. Seejuures ei tohi aga kahtlema ja kõhklema jääda, tuleb kiiresti tegutseda.

KALAD

Eriti hästi edeneb loominguline tegevus. Suudad fantaasiarikkalt sõnu seada. Oled suurepärane kuulaja ja lohutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles