PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 12. august: Vähile avaldab pereliige survet, Neitsil kisub äriasjades rebimiseks

Copy
Foto: Anneli Banner

Nädalavahetus juba paistab! 

JÄÄR

Kui näitad töises õhkkonnas emotsioone süüdimatult välja, siis on küll tüli majas. Enne suu avamist loe mõttes vähemalt kümneni.

SÕNN

Sulle võib tunduda, et kolleegid ei saa asjadest õigesti aru, ainult sina tead täit tõde. Kipud oma arvamust kaaslastele peale suruma.

KAKSIKUD

Keeruline päev juhul, kui oled lapsevanema rollis. Järeltulijate käitumine võib olla kummaline ja provokatiivne, see mõjub ärritavalt.

VÄHK

Kõige rohkem haiget saavad meile teha need inimesed, kes on kõige kallimad. Väga võimalik, et keegi pereliikmetest avaldab sulle survet.

LÕVI 

Täna jõuab õnne ja armastuse planeet Veenus Lõvi märki. Algab aeg, mis sobib hästi suhete arendamiseks ja välimuse eest hoolitsemiseks.

NEITSI

Äriasjus kisub jõuliseks rebimiseks. Võimalik, et keegi sinu konkurentidest manipuleerib eriti nutikal, ent sugugi mitte väärikal viisil.

KAALUD

Oled võimeline oma mõtteid jõuliselt sõnadesse panema. Sõnad on relv, mille abil suudad teisi mõjutada ja oma tahtmist saada.

SKORPION

Kipud küsimustele ägedalt reageerima. Ilmselt tuletab teiste käitumine sulle kuidagiviisi meelde ebaturvalisi olukordi minevikust.

AMBUR

Sõprussuhted ja rahaasjad tuleks lahus hoida. Pole välistatud, et keegi sulle üsna lähedane isik võib rahaga seoses kadedust tunda.

KALJUKITS

Maailmavaatelistel teemadel võib kiskuda sõnasõjaks. Küllap usud, et sinu arusaamine asjast on tõde ning üritad teisigi selles veenda.

VEEVALAJA

Täiskuu Veevalaja märgis võib sind rahutuks muuta – heidab see ju valgust teemadele, millega sa eriti tegeleda ei tahaks.

KALAD

Keegi võib sulle oma mõtteid peale suruda. Vaidlema asudes ei saa sina temast ilmselt jagu, parem on jutt lihtsalt kõrvust mööda lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles