VIDEO ⟩ Grete Griffin avaldas kolmanda lapse soo eriti ägedal viisil

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Juuli keskel andis Ameerika Ühendriikides elav Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin ühismeedias teada, et ootab kolmandat last. Praegu kodumaal viibiv naine teatas beebi soo aga eriti uhkel viisil.

USA profisportlase Robert Griffin III-ga abielus olev Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin jagas rõõmsat uudist kolmanda lapse ootusest juuli keskel. 

«SUUR FINAAL! Ootan kolmandat last ja peagi saab meist kuueliikmeline pere. Nii palju armastust, et mu süda võib lõhkeda! Mis te arvate, kas see on poiss või tüdruk?» kirjutas Grete enda Instagrami postituses ning jagas armsaid kaadreid oma aina suurenevast perekonnast.

Praegu viibib Grete perega kodumaal, kuhu tuli isa ja õe sünnipäeva tähistama. Värskelt ühismeediasse postitatud videoklipist on näha, et suures pereringis tehti teatavaks ka beebi sugu.

Roosadest plahvatustest saab järeldada ainult üht – tegemist on taas tüdrukuga ning Grete tütred saavad endale pisikese õe. «Milline imeline võimalus kasvatada tugevaid, ilusaid ja tarkasid väikeseid tüdrukuid, kellest sirguvad imelised naised! Professionaalsed tüdrukute vanemad!» lisas Grete postitusele.

Türilt pärit Grete Griffin läks 2012. aastal USA-sse õppima ja tutvus seal oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III-ga. Paar abiellus 2018. aastal ja nende peres kasvab kaks tütart: 2017. aastal sündinud Gloria ning 2019. aastal sündinud Gameya.

Robertil on oma esimesest abielust ka 2015. aastal sündinud tütar, kellega sportlane saab hästi läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles