KUULAJAD MARUS ⟩ «Vikerhommiku» otse-eetris visati onuheinolikku nalja (11)

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Taavi Libe
Taavi Libe Foto: TV3

Täna hommikul laekus Elu24 toimetusse mitu vihjet selle kohta, et ERR-i Vikerraadio saates «Vikerhommik» teeb täiskasvanud mees Taavi Libe nalja tulevikulootuse, teismelise kõrgushüppaja Karmen Bruusi üle. «Kuna ma saan Juhaniga hästi läbi, siis nii ma ütlesin,» sõnas Libe Elu24-le. 

«Vikerhommik» on eetris iga päev kell 5.30 ja seal kajastatakse päevakajalisi uudiseid teleajakirjanik Taavi Libe juhtimisel. 8. augusti varahommikusesse saatesse oli külla kutsutud spordiajakirjanik Juhan Kilumets, kellega arutati noorsportlase Karmen Bruusi saavutusi Kolumbias toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel. Muu hulgas küsis Libe spordiajakirjanikult, kas too on tüdrukut lähemalt ka katsuda saanud – just selle küsimuse peale kahvatusid nii mõnedki kuulajad, kes pöördusid Elu24 toimetuse poole. 

Toimetusele laekus teleajakirjaniku Taavi Libe ebaprofessionaalse käitumise kohta mitu vihjet, kus sõnati, et korra on Libele juba libastumine andeks antud. Siinkohal peeti silmas möödunud aasta augustikuus lahvatanud skandaali, kus ajakirjanik tunnistas muuhulgas ausalt ja avameelselt, et käib teraapias. Loe selle kohta siit

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles