NÄDALAPROGNOOS ⟩ Lähenev täiskuu ei anna armu: keset takistusi tuleb kiiresti kohaneda ja vastutus võtta

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 8. august – 14. august 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Käes on taaskord täiskuunädal - seekord saabub täiskuu ööl vastu reedet Veevalaja tähemärgis. Tuleb olla valmis, et emotsioonid kulmineeruvad ning on kalduvus kõiki olukordi tavapärasest intensiivsemalt kogeda. 

Kuna täiskuu jääb ühendusse Saturniga ja kvadraati Uraani ning Kuusõlmedega, on ees pingelised ajad, mil mingi olukord võib võtta inimeste silmis süngema tooni. Kuu-Saturni ühendus ei jäta ruumi rõõmule ega kergusele ning selle tõsimeelsus võib mõnikord kalduda depressioonini. Miski põhjustab suurt stressi nii ühiskondlikul kui isiklikul tasandil. Soovituslik on rahulikult hingata ja pidada meeles, et ükskõik kui halvasti asjad hetkel ka ei tundu, ka see on ajutine.

Seis annab märku, et eesmärkide saavutamine nõuab suuremat pingutust ning mingi vana olukord või takistus võib end uuesti ilmutada, et sellele nüüd parem lahendus leida.

Neljapäeval ilmub eraldi ka täiskuuhoroskoop.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval-teisipäeval kogeme Veenuse opositsiooni Pluutoga - suhetes ollakse ühest küljest kirglikum ja teisest küljest paranoilisem, kuna on tugev hirm armastust kaotada. Samuti tulevad üles teemad, kus oleme südameasjus suuri kaotusi üle elanud. Kui hinge on jäänud mingi kibestumus või pettumus, võib see nüüd endast märku anda. Sügavamal tasandil soosib see seis oma armastajaloomuse ja armastuse kogemuse puhastumist. Väärtuste ja rahaga seotud küsimustes võidakse nüüd liialt äärmustesse kalduda. Suuremad otsused tasuks jätta edasisse aega.

Kolmapäeval-neljapäeval liigub Päike kvadraadis Uraani ja Kuusõlmedega: pange tähele korduvaid mustreid ja olukordi, mis nüüd üles kerkivad. Need võivad tulla täiesti ootamatult, aga kõnelevad mingist varasemast «tegemata jäänud sammust». Kui tundub, et elu esitab väljakutse - võtke see vastu ja andke endast parim! Nüüd saabuvad ülesanded on vajalikud, et inimesed oma eluteel ja hingearengus edasi liiguksid. Kui tundub, et elu tahab teid millestki või kellestki eraldada, siis usaldage seda.

Neljapäeval on Marss sekstiilis Neptuuniga ning Veenus siseneb Lõvisse. Sel päeval tasub tegutseda intuitiivselt ning järgneda oma keha kutsele - minna sinna, kuhu keha liigub. Ei tasu endalt liiga palju nõuda ega liiga süstemaatiliselt töötada. Parimad tulemused tulevad siis, kui lasta lõdvaks. Kui endale ei võimaldata sellist vaba voolamist, võib tekkida hoopis väsimus, motivatsioonipuudus ning tunne, nagu hakkaks haigeks jääma.  

Veenuse sisenemine Lõvisse toob kaasa suurema igatsuse romantika ja naudingute järele, sealhulgas ka soovi iseennast nautida, silma paista ning imetletud olla. Inimesed hakkavad muutuma armuasjus enesekindlamaks ning tüdinevad tagasihoidlikust hoolitseja rollist. See on kuningannade esile kerkimise aeg. 

Reedeööl kell 4.35 jõuab kätte täiskuu Veevalajas, mis toob üles teatavad pinged inimeste isiklike soovide ja grupi (kollektiivi, sõpruskonna, ühiskonna vms) vahel. Plaanidele ja soovidele võivad tekkida takistused, kuna mingi kollektiivne protsess ei toeta ega luba seda või raskendab võimaluste materialiseerumist. Kõrgem eesmärk on leida tasakaal oma isikliku ja grupi tahte vahel.

Pühapäeval viibib Marss trigoonis Pluutoga ja Päike opositsioonis Saturniga. Tahtel ja eneseväljendusel on ees suured blokeeringud, mõnel juhul seisavad autoriteedid või juhid vastu. Kui tahad oma soove läbi suruda, pead võtma palju suurema vastutuse. Elu võib ka ise nüüd mingi koorma või vastutuse inimeste õlgadele veeretada. Samas on see tugev küpsemise seis - kui käituda vastutustundlikult ja pühendunult, võib oluliselt kasvada ja seeläbi ka teistele eeskujuks olla.

Rasket seisu toetab saabuv kõrgem energiatase. Universum lubab võtta kasutusse oma jõuvarud, mida on säästetud eriolukordade jaoks. Seetõttu võivad paljud tunda, et kuigi teatav sein tuleb ette, leiavad nad endas jõu, et sellest üle ronida. Praegu tuleb endasse uskuda! Nüüd ollakse võimelised palju enamaks. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval 13.29 - 21.39

Kolmapäeval 19.39 - 21.45

Reedel 14.06 - 21.45

Pühapäeval 18.10 - 23.43

Nendel aegadel tasub vältida oluliste otsuste, tehingute ja kokkulepete sooritamist, kui just eesmärgiks pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles