PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. august: Jäär muutub raha pärast rahutuks, Lõvi tahab püüda vastassoo imetlevaid pilke

Copy
Foto: Urmas Luik

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Mure raha pärast muudab sind rahutuks. Ette võib tulla lahkhelisid äripartneritega, aga ka pereliikmetega – seda juhul, kui teil on ühine vara.

SÕNN

Tööalased püüdlused ja isiklikud vajadused võivad vastuollu minna. Kui panustad töösse palju energiat, kipub kodune elu soiku jääma.

KAKSIKUD

Aeg soosib karjäärisihtide seadmist. Igapäevane suhtlus võib tuua kokkupuuteid inimestega, kellega pole just lihtne asju ajada.

VÄHK

Sind valdab tahtmine end jõuliselt maksma panna, mis võib aga konfliktini viia. Ehkki reeglid pole meelt mööda, pead neist kinni pidama.

LÕVI 

Seltskonnas tahad püüda vastassoo imetlevaid pilke. Kui tundub, et sind ei märgata, kasutad erinevaid viise tähelepanu äratamiseks.

NEITSI

Merkuur jõuab taevakaarel Neitsi märki. Algamas on soodne periood mõttetöö tegemiseks ja uute asjade õppimiseks.

KAALUD

Mida kõrgem on positsioon, seda enam peaksid mõtlema kohustustele ja vastutusele, mitte niivõrd õigustele. Ära ürita jõuga oma tahtmist saada.

SKORPION

Ehkki tegutsemissoov ja töötahe on tugev, tuleb osata aega ja energiat mõistlikult jagada ning tervist hoida.

AMBUR

Sinu karjäärialaseid püüdlusi võib edu kroonida. Ent see ei meeldi sinu kodustele – jäägitult tööle pühendudes napib nende jaoks aega.

KALJUKITS

Oskad rõõmu tunda hetkest, ent vaatad ka julge pilguga tulevikku ja sead paika pikaajalisi plaane. Hästi edeneb mõttetöö.

VEEVALAJA

Sinuni jõudev info on ehk üllatav ja segadusse ajav. Enne kuuldu põhjal järelduste tegemist veendu, kas juttudel on tõepõhi all.

KALAD

Mõttetööks sobiv aeg, eriti alal, kus tuleb kasuks kujutlusvõime. Võimalik, et keegi üritab sulle valetada või sind kuidagi petta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles