PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 4. august: Neitsi eelistab töötegemisele puhkamist ja mängimist, Amburi töövõime ja -tahe on tohutu

Copy
Foto: EVE NAABER

Mida toob neljapäev?

JÄÄR

Tahad tegutseda, uut ja põnevat proovida. Haarad teisedki oma seiklustesse kaasa, ehkki nende jaoks võib tempo pöörane olla.

SÕNN

Eriti hea, kui saad koos lastega midagi põnevat ette võtta. Ühine seiklus on lõbus ja arendav nii nende kui ka sinu enda jaoks.

KAKSIKUD

Kui võtad koos kallite inimestega ette midagi vahvat, tunned end õnnelikuna – koos tegutsemine tugevdab teievahelist sidet.

VÄHK

Sinu unistused kõlavad reaalse maailma võimalustega kokku. Mõistad, mis on võimalik ja kuidas seda saavutada, koostöövõime on hea.

LÕVI 

Küllap oled seltskondlik ja tegus. Suhtlemise käigus lähevad jututeemad justkui muuseas äriasjadele, võid leida väga kasulikke kontakte.

NEITSI

Eelistad töötegemisele puhkamist ja mängimist. Sind paelub uudsus, tahad end proovile panna seikluses, milleks on vaja julgust.

KAALUD

Vastassoost kolleegide ja koostööpartneritega läheb asjaajamine kergemini kui samasoolistega, tööalaselt on isiklikust sarmist kasu.

SKORPION

Õpi midagi niisugust, mis arendab sind kui isiksust, mis avardab sinu maailmapilti. Päev on hea ka reisile minekuks.

AMBUR

Sinu töövõime ja -tahe on tohutu. Jõuad paljugi ära teha ja vajadusel teha otsustavaid muudatusi töökorralduses.

KALJUKITS

Kinnisvaratehingutest on parem hoiduda. Kui sul on silmapiiril huvitavaid objekte, varu vaagimise ja tutvumise jaoks aega.

VEEVALAJA

Sulle tehakse põnevaid ettepanekuid. Kui oled tänaseks plaani juba teinud, siis ilmselt muudad seda, sest mõnest kutsest lihtsalt ei saa keelduda.

KALAD

Kõik on sinu enda teha! Päev võib tuua olulise muudatuse suhete vallas, ent selle nimel pead tegutsema, julgema riske võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles