PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 2. august: Kaksikutel paneb päev vere käima, Neitsini jõuavad imelikud kuulujutud

Copy
Tüdrukud sosistamas. Pilt on illustreeriv.
Tüdrukud sosistamas. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Alanud augusti esimene teisipäev on käes. Loe, milliseks kujuneb sinu jaoks 2. august. 

JÄÄR

Rahaasjus võib olukord kiiresti muutuda. Ära hakka sõprade soovitusel oma finantse ümber planeerima!

SÕNN

Veenuse ja Uraani sekstiili mõjul on partnerlussuhted tähelepanu keskmes ja õhk elektrit täis. Kirg võib lahvatada ootamatus kohas.

KAKSIKUD

Asjad ei pruugi plaani kohaselt kulgeda. Ehkki see tekitab meelehärmi, tuleb sul õhtul tõdeda, et üllatusterohke päev pani vere käima.

VÄHK

Keegi sõpradest võib ootamatul viisil käituda. Välistatud pole seegi, et seni ustava sõbra rollis olnu tunnistab, et on sinusse kõrvuni armunud.

LÕVI

Võimalik, et töise asjaajamise käigus ilmneb, et keegi kolleegidest või lausa ülemuste hulgast vaatab sind imetleval pilgul.

NEITSI

Keegi kolleegidest käitub veidral viisil. Sinuni võib jõuda imelikke kuulujutte, mille tõele vastavuses tasuks kahelda.

KAALUD

Kui väisad täna mingit üritust, võib see tuua kaasa huvitavaid kohtumisi. Sinu tähelepanu võib köita saladuslik vastassooline.

SKORPION

Ära lase vanemal põlvkonnal nina oma armuasjadesse toppida! Nende arvamus ei tohi mõjutada sinu läbisaamist inimesega, kellest väga hoolid.

AMBUR

Kolleegidega võib ette tulla huvitavaid vestlusi. Nende kaudu võib sinuni jõuda info, mis omapärasel moel avab sinu silmad.

KALJUKITS

Põnevatele hobidele või mulje avaldamisele võib ülemäära palju raha kuluda. Alles õhtul võid avastada, et rahakotis haigutab tühjus.

VEEVALAJA

Sind võib vallata sisemine rahutus. Muidu normaalselt toimivad peresuhted tunduvad täna piiravad. Vajad veidi vaheldust.

KALAD

Päev võib tuua ootamatuid kohtumisi. Ehk trehvad kedagi, kes paneb sinu südame puperdama samal hetkel, mil teie pilgud kohtuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles