PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 1. august: Kaljukits võib saada uue põneva pakkumise, Sõnnil tasuks vältida kaalukate otsuste tegemist

Copy
Kätte on jõudnud august!
Kätte on jõudnud august! Foto: Shutterstock

Ilusat alanud augustikuud ja edukat uut töönädalat!

JÄÄR

Muutlik, rahutu päev, mil sisemise sunni ajel võid tegevusse tormata ilma igasuguse eelneva mõtlemise ja planeerimiseta.

SÕNN

Marsi ja Uraani ühendus on äkilise loomuga. Hea aeg põnevate eksperimentide korraldamiseks, aga mitte kaalukate otsuste tegemiseks.

KAKSIKUD

Sõbrad võivad välja käia originaalseid äriideid. Ära nendesse otsekohe oma raha panusta, asi vajab aega ja põhjalikku läbimõtlemist.

VÄHK

Sinu põhimõtted ja arusaamad maailmas toimuvast erinevad suuresti nende inimeste seisukohtadest, kellega täna kokku puutud.

LÕVI 

Sinuni jõuab üllatavat, võib-olla lausa jahmatama panevat infot. Enne kui sellele kuidagi reageerid, proovi asja olemusest aru saada.

NEITSI

Keegi sõpradest võib üllatuse valmistada. See võib olla natuke ehmatav, ent midagi uut õpid selle kogemuse kaudu kindlasti.

KAALUD

Võib tekkida olukordi, kus sa kolleegide või ülemusega üldse ei nõustu. Ära looda, et tuline vaidlemine asja parandada võiks.

SKORPION

Sul võib olla lennukaid ideid, ent moment ei ole hea selleks, et nendest töökaaslastele rääkima hakata. Nende reaktsioon võib olla ootamatu.

AMBUR

Sinuga võib ühendust võtta keegi, kellelt sa seda ei ootaks. Samuti võib tekkida segadust asjaajamises või valeühendusi telefoni teel suheldes.

KALJUKITS

Võimalik, et tehakse muudatusi töökorralduses või ülesannete jaotuses. Välistatud pole seegi, et sulle tehakse põnev uus pakkumine.

VEEVALAJA

Pühendu enesearendamisele, ära üritagi õpetada ja harida teisi. Nad võivad sinu sõnu tõlgendada teisiti, kui lootsid.

KALAD

Uudne põnev meelelahutus võib sinus nii suurt huvi äratada, et oled valmis sellega tegelemiseks kopsaka rahasumma välja käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles