PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 28. juuli: Vähil läheb äriasjades ülesmäge, Veevalajat ootab uus suhe?

Copy
Foto on illustreeriv!
Foto on illustreeriv! Foto: Shutterstock

Mida toob endaga kaasa neljapäev? 

JÄÄR

Oled aktiivne, kasvab soov ennast proovile panna. Avastad meeleldi uusi hobisid ja naudid flirti sumeda suveöö pidudel.

SÕNN

Uute alguste tegemine õnnestub nüüd hästi – sinus põleb soov midagi muuta, ent samas oskad alal hoida väärtuslikku vana.

KAKSIKUD

Kui sul on tunne, et tahaksid ennast arendada, midagi uut õppida, siis tegele nüüd võimaluste otsimisega, pane end kursusele kirja!

VÄHK

Algamas on aeg, mil õnnestub äriasju edendada. Täna tasub selles liinis mõtteid mõlgutada, aga mitte ülepeakaela tegevusse asuda!

LÕVI 

Tänane noorkuu Lõvi märgis annab sulle võimaluse restardi tegemiseks – lähtu oma isiklikest soovidest ja tee uljaid plaane!

NEITSI

Oled tugevalt kinni mõistuses ja mõtlemises, ent nüüd võid tunda, et sinu hing ihaldab enam vaimutoitu. Vaja on end sisemiselt tasakaalustada.

KAALUD

Teised inimesed, kellega oma mõtteid ja ideid, aga ka kartusi jagada, on sinu jaoks väga olulised. Pühenda aega sõpradele.

SKORPION

Hakkad mõtlema üha rohkem tööalasele enesearendamisele. Praegu pane veel plaane paika, mõne aja pärast alusta aktiivset tegevust.

AMBUR

Sinu teadmishimu on lõputu. Kui ehk palavate ilmadega oled olnud laisemal lainel, siis nüüd on taas aeg õppima hakata.

KALJUKITS

Saad salapärastesse teemadesse süüvida juhul, kui lepid asjaoluga, et kõigele maailmas toimuvale pole võimalik loogilist seletust leida.

VEEVALAJA

Alanud on sinu jaoks parim aeg suhete algatamiseks või jahtunud suhete soojendamiseks. Astu esimene samm ja sulle tullakse vastu.

KALAD

Peagi on aeg taas töisele lainele ümber lülituda. Mõne aja eest tundus see ehk ebameeldiv, kuid praegu juba ootad võimalust tööd murda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles