Sports Directi töötaja mõisteti süüdi kolleegile palgamõrvari tellimises

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Sports Directi kauplus.
Sports Directi kauplus. Foto: Erakogu

Tänu BBC ajakirjanikule mõisteti Ühendkuningriigis kinni naine, kes soovis tappa oma kolleegi ning otsis selleks tumeveebist palgamõrvarit.

26-aastane Whitney Franks tegi interneti tumeveebis postitusi, pakkudes 1000 naela või rohkem kellelegi, kes on valmis tapma Ruut Ruutna, kellega ta töötas  Milton Keynesis Sports Directis.

Franks lisas postitusele ka kollegi Facebooki lingi, aadressi ning ka isikukirjelduse, vahendab LadBible.

Kohus kuulis, et Ruutnal oli 2020. aasta augustis afäär Franksi elukaaslase James Perstiga, mis tõenäoliselt oligi üks ajend mõrvaks.

«See naine on tekitanud palju probleeme nii mulle kui teistele. Palun, kas saate aidata seda asja lahendada,» seisis naise postituses, kus ta mõrvarit palgata üritas. Postitust märkas aga BBC ajakirjanik, kes andis politseile vihje.

Pärast neli päeva kestnud kohtuprotsessi tunnistati Franks süüdi mõrva korraldamises.

Kohtuvaidluse ajal kirjeldati Franksi kui sügavalt armukadedat naist, ning tema elukaaslast Persti süüdistati kahe naise teineteise vastu ässitamises.

Teadaolevalt sai Franksi ja Presti romaan alguse 2016. aastal, aasta pärast esimese kauplusesse tööle asumist ning jätkus ka pärast Ruutna liitumist nende ellu 2017. aastal.

Prokurör Andrew Copeland sõnas, et 2020. aastaks lahkuks James Perst sageli oma majast, kui tema elukaaslane ja lapsed olid juba  voodis magamas ning läks salaja Ruut Ruutna majja.

«Nad ei olnud ainult James Persti töökaaslased, vaid ka armastusrivaalid ja mõlemad olid temaga samal ajal romantiliselt seotud, lisas ta Franksi ja Ruutna kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles