PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 19. juuli: Veevalajat ootavad ees põnevad kohtumised, Vähi tähelepanu pälvivad rahaasjad

Copy
Vikerkaar.
Vikerkaar. Foto: Marianne Loorents

Teisipäev tõotab tulle tore päev!

JÄÄR

Kui vales kohas või valel hetkel liiga häälekalt sõna võtad, võidakse seda hiljem sinu vastu kasutada. Enne üheksa korda mõtle, alles siis ütle!

SÕNN

Küllap suudad ennast tõestada ja sinu sõnu võetakse tõsiselt. Saadakse aru, kui palju oled tööd teinud ja sind tunnustatakse selle eest.

KAKSIKUD

Ehkki sul on kohustusi, on need meeldivad, tegutsed rõõmuga. Sulle meeldib teistele abiks olla. Tänusõnad teevad kõrvadele pai.

VÄHK

Ilmselt pälvivad sinu tähelepanu rahaasjad. Kui oled hiljuti hea teenimisvõimaluse käest lasknud, võivad uksed nüüd taas avaneda.

LÕVI 

Merkuur jõuab Lõvi märki, suurendades sinu vajadust aktiivselt suhelda ja oma mõtteid ka teistele valjul häälel välja öelda.

NEITSI

Päev täis kohtumisi ja huvitavaid jutuajamisi, milles võid näha võimalusi tuleviku jaoks. Ära tühje sõnu siiski liiga tõsiselt võta.

KAALUD

Hommikupoolikul on meeleolu asjalik, kõikvõimalike kohustuste täitmine sujub kenasti. Vaist rahaasjade ajamiseks on suurepärane.

SKORPION

Ümberringi keerleb kenasti naeratavad, kuid tühja juttu rääkivaid inimesi. Taipad instinktiivselt, mis on tõde, mis aga suvaline jura.

AMBUR

Püüa olla tähelepanelik, sest kui teed vigu, tulevad need ilmsiks alles hiljem, ja siis pead nende parandamiseks vaeva nägema.

KALJUKITS

Võiksid sõpradega kokku saada. Lisaks sellele, et see annab meeldivaid emotsioone, võid saada vajalikku infot.

VEEVALAJA

Ees ootavad põnevad kohtumised. Seda muidugi juhul, kui sa ei noruta terve päev kodus, vaid liigud ringi kohtades, kus käib teisigi inimesi.

KALAD

Oled suhtlemisaldis ja abivalmis. Kuulad kaaslasi kannatlikult, tahad koostööd teha ja proovid probleemide korral aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles