VIIMANE NEITSI ⟩ Brasiilia onlyfansitar täitis oma fänni veidra soovi

Elu24
Copy

Brasiiliast pärit Kerolay Chaves on ühismeedias tuntud White Fairy ehk Valge Haldjana. 21-aastane kaunitar läks aga hiljuti fänni soovil noa alla ja seda eriti huvitaval põhjusel.

Noor Brasiilia kaunitar Kerolay Chaves on täiskasvanutele mõeldud OnlyFansi platvormil tegutsenud juba mõnda aega. Selle ajaga on neiu teeninud tuhandeid fänne, kellel on kõiksugu soove, vahendab Daily Star.

Ühe Kerolay fänni soov oli, et noor naine süütuse tagasi saaks. Teisisõnu tahtis ta, et Kerolay laseks endale teha hümenoplastilise operatsiooni ehk neitsinaha taastamise.

Kerolay mõtles natuke ja otsustas fänni soovi täide viia. Põhjuseks oli ka see, et Kerolay soovis, et temast saaks OnlyFansi viimane neitsi.

«Mõtlesin täita ühe kõige suurema soovi, mis mulle on edastatud, sest ma olen väga tänulik selle iseseisvuse eest, mis ma selle täitmisel sain,» selgitas Kerolay ja lisas: «Kavatsen oma tulu enda taastatud neitsilikkusega poole võrra suurendada.»

Kerolay, kellel on kahe Instagrami konto peale kokku üle 300 000 jälgija, küsib enda OnlyFansi sisu eest kümme dollarit kuus. Lisaks neitsinaha taastamisele on Kerolay lasknud suurendada oma rindu, kuid miski ei ole tema enda sõnul tema kehal liiga suur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles