PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 7. juuli: Veevalajal tuleks täna rahaasjadele tähelepanu pöörata, Kaljukitsel tasuks elu veidi vabamalt võtta

Copy
Võta vahel vabamalt!
Võta vahel vabamalt! Foto: Shutterstock

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Sinu kõrvu jõuab lausa uskumatut infot. Võib olla nii, et ulmelisena kõlav jutt osutub tõeks, ent loogilisena näivad asjad ei ole õiged.

SÕNN

Kodus tegutsemiseks ja millegi ümber korraldamiseks on aeg soodne, ent äriasjade ajamisest võiksid puhata. Rahaasjad ei suju hästi.

KAKSIKUD

Võid tunda, et kallim hoiab kuidagi omaette, sa ei oska talle õigesti läheneda, suhtlus jääb soiku. Anna talle hingamisruumi.

VÄHK

Kipud oma aega ja energiat raiskama. Toimumas on nii palju huvitavat, et sa ei suuda valida ja proovid kõike korraga teha.

LÕVI

Vajad sõpra, kellega saaks segamatult ja häbitundeta rääkida. Leidub keerukaid teemasid, mida tahad kellegagi jagada.

NEITSI

Kodurahu võib rikkuda asjaolu, et sa ei suuda end töömõtetest välja lülitada. Ketrad oma peas muremõtteid, see muudab sind tusaseks.

KAALUD

Keegi võib sulle moraali lugeda. Ehk tundub mõnele vanemale sugulasele, et sa võtad praegust olukorda liiga kerglaselt.

SKORPION

Sa ei taha oma rahakotiraudu kuigi kergesti avada, nii valid kõige odavamaid kaupu. Need ei pruugi olla kuigi vastupidavad.

AMBUR

Ehk muretsed kohustuste pärast, mis näivad rasked. Võid tunda, et kallim ei mõista sind. Ehk oled oma mõtteid liiga vähe avaldanud?

KALJUKITS

Vastassooga suhtlemisel tunned ebakindlust. Oled kuidagi kohmetu ega tea, kuidas vestlust alustada. Proovi elu veidi vabamalt võtta.

VEEVALAJA

Rahaasjad vajavad tähelepanu. Võimalik on uus koostööpakkumine ja sissetuleku suurenemine, aga ka mõne tööotsa lõpp.

KALAD

Vanemate lähisugulastega on raske ühist keelt leida. Nad lihtsalt näevad maailma teistsuguse pilguga kui sina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles