PÄEVAHOROSKOOP 6. juuli: Skorpion – võid olla naiivne ja uskuda jumal teab mida, ka Kaladel on raske olukorda realistliku pilguga vaadata

Copy
Mõnusat kolmapäeva!
Mõnusat kolmapäeva! Foto: Shutterstock

Nädala selgroog saabki juba murtud!

JÄÄR

Ootused kallimale on kõrged. Ehk loodad, et ta mõistab sinu soove sõnadeta ja käitub nii, nagu sina tahad. Paraku tuleb ka sul pingutada.

SÕNN

Jõuline Marss jõuab täna taevakaarel Sõnni märki. See annab sinu tegevusele vunki juurde. Tahad saavutada kiireid tulemusi.

KAKSIKUD

Tuleb olla tähelepanelik, eriti juhul, kui sõlmid lepinguid. Loe hoolega läbi kogu tekst enne, kui millelegi alla kirjutad.

VÄHK

Kipud oma aega ja energiat raiskama. Toimumas on nii palju huvitavat, et sa ei suuda valida ja proovid kõike korraga teha.

LÕVI

Küllap levib igasugu jutte. Saladusi hoia hoolega – kui korra midagi välja lobised, siis pärast seda tagasi võtta ei saa, kahetse palju tahes.

NEITSI

Teiste soovitustest lähtumine on libedale teele minek. Ehk püüab keegi sulle mingit kaupa liiga kõrge hinnaga müüa.

KAALUD

Võid mõtlematult enda kanda võtta ülesandeid, mille täitmisega jääd hiljem jänni. Enne kohustuste võtmist kaalu asja hoolikalt.

SKORPION

Võid olla naiivne ja uskuda jumal teab mida. Ka hea mulje jätnud inimene võib edastada kontrollimata infot või üritada sind mõjutada.

AMBUR

Tänased nõupidamised võivad paisuda häälekaks. Välja pakutakse maailma muutvaid ideid, mille teostamine pole kahjuks tõenäoline.

KALJUKITS

Kokkulepped ei pruugi pidada. Ehk on keegi lubanud sulle mingi töö üle anda, nüüd aga selgub, et pooltki sellest pole veel valmis.

VEEVALAJA

Võid teadmisi ja oskusi üle hinnates võtta enda kanda ülesande, seda täitma hakates end aga täbarast olukorrast avastada.

KALAD

Loominguline tegevus sujub hästi, ent äriasjade edendamiseks pole hea päev. Raske on olukorda realistliku pilguga vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles