PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 1. juuli: Lõvil võib tekkida võimalus kopsakas summa teenida, Skorpion – kipud kergesti vaidlusse sattuma

Copy
Seikle suvel Eestimaal!
Seikle suvel Eestimaal! Foto: Shutterstock

Ilusat alanud juulikuud!

JÄÄR

Marsi ja Pluuto kvadraat annab sulle tohutult jõudu. Kasuta seda millegi uue alustamiseks, väldi lahmimist, lammutamist, tülitsemist.

SÕNN

Tahad olla teistest tugevam, tublim ja targem. Oled ehk tavapärasest jutukam ja valmis teistele ohtralt õpetussõnu jagama.

KAKSIKUD

Tegutsed, et kodust elu paremaks muuta, midagi ümber korraldada. Pereliikmetega võib vaidluseks kiskuda – nemad näevad asju sinust erinevalt.

VÄHK

Oled aktiivne ja tegus, ehk aga liigselt kiirustav. Kui midagi alustad, tahad sellega ruttu lõpule jõuda, kannatus kipub katkema.

LÕVI

Küllap oled ametis raha- ja äriasjade planeerimise või korraldamisega. Aeg võib pakkuda võimalust kopsakas summa teenida.

NEITSI

Sul on palju vaimset energiat. Hea päev intensiivse mõttetöö tegemiseks või osalemiseks veebikoolitusel. Oled vastuvõtlik uuele infole.

KAALUD

Lähtud tegevuses tõekspidamistest, mida on sulle lapsepõlves sisendatud. Arvamuste pinnal võid kellegagi tülli pöörata.

SKORPION

Suhtlus sõpradega on aktiivne, mõttevahetus elav. Kipud kergesti hoogu minema ja vaidlusse sattuma, tahad oma arvamust peale suruda.

AMBUR

Sinuni võib jõuda info, mis paneb mõttetegevuse välgukiirusel tööle. Kui tahad midagi saavutada, siis väljendad end jõuliselt.

KALJUKITS

Oled energiline ja teotahteline. Tahad midagi asjalikku ära teha, oled valmis ette võtma töid, mis nõuavad suurt pingutust.

VEEVALAJA

Võimalik, et saad mingid sind kaua aega vaevanud, minevikust pärinevad probleemid nüüd lõplikult lahendada.

KALAD

Kui keegi sulle meeldib, siis lähened talle südikalt ja oled valmis tegema ettepanekuid, millest teisel poolel on raske keelduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles