Mai lõpus tõi «Kuuuurija» televaatajateni rahahädas Pärnu üksikema, kelle 11-aastane poeg pani koos sõbraga kogemata põlema suurärimees Oleg Grossile kuuluva hoone ääres kasvanud puud, rikkudes sellega maja fassaadi. Elu24 uuris, milliste pahandustega on lapsed hakkama saanud kindlustusseltside andmetel.

Lastega juhtub mänguhoos väga palju erinevaid õnnetusi, mille puhul midagi näiteks ära lõhutakse või millelegi otsa joostakse. Samas on laste fantaasia piiritu, mistõttu leivad aset ka kõikvõimalikud pahandused, mida ei oskaks ettegi kujutada. Et laps ei vali selleks aega ega kohta, juhtub õnnetusi ja tehakse ulakusi nii kodus kui väljaspool kodu.

ERGO Kindlustuse riskijuht Alice Karula toob näite ühest kulukast juhtumist, mis leidis aset nelja-aastase lapsega, kes õnnetu juhuse tagajärjel lõhkus terassiukse klaasi, mille kahju oli üle 2000 euro. «Kummalisena võib tunduda, kuidas lapsed on suutnud terava esemega mänguhoos televiisorisse augu tekitada või küünekääridega diivani läbi hakkida,» toob ta kentsakaid näiteid.

Kommentaarid
Copy