PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 22. juuni: Neitsil pole reaalsustaju just kõige parem, Vähk kipub hilinema

Copy
Seinakell
Seinakell Foto: Ove Maidla

Aeg nädala selgroog murda! 

JÄÄR

Ära võta puhta kullana kõike, mida teised räägivad, isegi kui tegu on väärikate isikutega. Pole parim päev probleemide lahendamiseks.

SÕNN

Äriasjus käib kõva rebimine. Keeruline on olukord juhul, kui sul on kellegagi ühisvara – kaasomanikega võib tekkida vastuolusid.

KAKSIKUD

Fantaasia on elav, küllap veedad mõnusasti aega unistuste maailmas, luues armastatud inimesest endale ideaalse kujutluspildi.

VÄHK

Kui sul tööl on loominguline iseloom, edenevad asjad lennukalt. Ent kellaaegadest kinni pidamine ei pruugi hästi õnnestuda.

LÕVI

Kodus tasub asjad õigetele kohtadele seada, üleliigsest kolast vabaneda. Suurpuhastus tuleb läbi viia ka hingesoppides.

NEITSI

Võid suhete vallas toimuvat näha kas liiga optimistlikult või siis vastupidi – tumedates värvides. Reaalsustaju pole kuigi tugev.

KAALUD

Ilmselt oled täna väga kodukeskne, paremal juhul sa ei lähegi kuhugi välja. Hea aeg korralikuks jaanieelseks koristustööks.

SKORPION

Oled empaatiline ja võid kellegi teise heaolu enda omast olulisemaks seada. Ära kipu nõu andma juhul, kui sinult ei ole seda küsitud.

AMBUR

Võiksid üles näidata hoolivust vanema põlve sugulaste vastu, neid kas praktiliselt aidata või lihtsalt hea sõnaga toeks olla.

KALJUKITS

Tekkivad ideed võivad olla küll omapärased, ent ellu viia ei ole neid kuigi lihtne. Hea päev loominguliste hobidega tegelemiseks.

VEEVALAJA

Keegi võib sulle raha- või äriasjus soovitusi anda, peaksid nendesse aga ülima ettevaatusega suhtuma. Usalda ennekõike iseennast.

KALAD

Tee teistega koostööd, ära pelga pöörduda ka selliste isikute poole, kes on kõrgemal positsioonil. Sulle antakse head nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles