PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 20. juuni: Vähil juhtub uusi paiku avastades midagi põnevat, Skorpion on julge ja ettevõtlik

Copy
Suletud kuivenduskraav Soomaal Öördi rabas.
Suletud kuivenduskraav Soomaal Öördi rabas. Foto: Kaili Viilma

Jälle uus nädal!

JÄÄR

Elu on üksjagu ebastabiilne, nii mõnigi asi ei kulge sinu tahtmist mööda. Pead kiiresti reageerima ja plaane käigu pealt muutma.

SÕNN

Sead uusi eesmärke oma huvidest lähtuvalt. On oht, et oled seejuures vägagi enesekeskne ning jätad teiste vajadused sootuks tähelepanuta.

KAKSIKUD

Hea aeg organiseerimiseks, uute projektide käima lükkamiseks. Sul on head plaanid ammu olemas, vii need nüüd päriselt ellu!

VÄHK

Uusi paiku avastades juhtub sinuga mõndagi põnevat. Muu hulgas võib ette tulla huvitavaid kohtumisi vastassoo esindajatega.

LÕVI

Mingil üritusel võid kohtuda inimesega, kelle mõttekäigud on õige tavatud. See on õpetlik, ta avab mõnes mõttes sinu silmad.

NEITSI

Ära pühenda kaasinimesi oma rahaasjadesse! Kõik need, kes sulle naeratavad, ei pruugi olla head inimesed, neil ei ole vaja sinu isiklikke asju teada.

KAALUD

Tekkida võib konflikte armsamaga ja armukadedust, aga ka põnevaid suhetega seotud arenguid. Võid kohata kedagi, kes muljet avaldab.

SKORPION

Oled julge ja ettevõtlik. Aeg on soodne selleks, et projektid, mida oled ammu planeerinud, hooga käima lükata. Edusammud on kiired tulema.

AMBUR

Ettevaatust rahaasjus! Arvatavasti on sul liiga vähe infot selleks, et olulisi otsuseid teha. Sind püütakse mõjutada, võib-olla isegi petta.

KALJUKITS

Tunned, et mõndagi oleks vaja muuta. Nüüd võivad muudatused toimuda ilma, et selle nimel pingutama peaksid.

VEEVALAJA

Nii sina ise kui ka need, kellega pead kokku puutuma, võivad vigu teha või midagi ära unustada. Alusta ettevõtmisi aegsasti, et hilinemist vältida.

KALAD

Kui töö nõuab ajude ragistamist, tasub sellest tekkiv pinge maha laadida sporti tehes või võtta ette füüsilist pingutust nõudev töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles