PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 17. juuni: Vähil on suhete vallas palju ahvatlusi, Neitsi peab hoolikalt jälgima, millele ja kui palju kulutada

Copy
Foto: Puhka Eestis

Reede, reede, kätte jõudnud reede!

JÄÄR

Vastassoo esindajail on lihtne sulle head muljet jätta. Kui nad sind oskuslikult meelitavad, jätad enda vajadused tagaplaanile.

SÕNN

Tööl oled valmis vaat et kõik ülesanded enda kanda võtma. Sa ei pane tähelegi, kui suureks läheb niimoodi sinu vastutus.

KAKSIKUD

On väga palju kaasahaaravat, alustad õhinal mitut asja, ent need võivad peagi pooleli jääda. Hobide peale läheb ilmselt palju raha.

VÄHK

Suhete vallas on palju ahvatlusi, võid end unustada ja neile järele anda. Koduses elus võib see kaasa tuua segadust ja selgitamist.

LÕVI

Soovist oma sõna maksma panna võib saada kinnisidee, mille nimel pingutad isegi siis, kui sisimas mõistad, et sul pole õigus.

NEITSI

Jälgi hoolikalt, millele ja kui palju kulutad. Sind võib haarata soov kellelegi muljet avaldada, proovid tõestada, kui hea sa oled.

KAALUD

See, mida lähedased sinult ootavad, läheb ilmselt vastuollu sellega, mida sa ise tahad. Ära jäta enda vajadusi tagaplaanile!

SKORPION

Võid sattuda olukordadesse, mis toovad meelde mälestused minevikust või paljastavad sinu hästi varjatud saladused.

AMBUR

Varasemad vastuolud ja võlad tulevad kõneaineks. Kui oled omalt poolt midagi tegemata jätnud, tuleb nüüd pingutada.

KALJUKITS

Tööl on olukord pingeline juhul, kui oled juhipositsioonil. Sa ei tohi kasutada seadusega vastuollu minevaid võtteid.

VEEVALAJA

Sinu maailmavaade on välja kujunenud juba lapseeas, ümberkaudsete inimeste mõjutusel. Praegune aeg esitab neile põhimõtetele väljakutse.

KALAD

Päris keeruline on ametiasutustega asju ajada. Sulle võidakse esitada nõudmisi või päringuid. Tegutse rahumeelselt ja viisakalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles