PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 16. juuni: Veevalaja kipub raha tuulde loopima, eriti kui asi puudutab kallimat, Kalad – hoiduge finantstehingutest!

Copy
Raha. Pilt on illustratiivne.
Raha. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Juba nädala pärast saab jaanipäeva nautida! 

JÄÄR

Romantilised tunded võivad olla nii tugevad, et need segavad sind argiasjadega tegelemisel. Hõljud unistuste maailmas.

SÕNN

Aeg ei sobi tähtsateks äritehinguteks. Võid olla hajevil ja mingid olulised asjaolud märkamata jätta, kipud valearvestusi tegema.

KAKSIKUD

Päikese ja Neptuuni kvadraat teeb hajameelseks. Sa ei näe toimuvat realistliku pilguga, raske on olla konkreetne ja asjalik.

VÄHK

Vastuolud võivad tekkida arvamuste pinnalt. Kui keegi saab asjadest sinust erinevalt aru, siis kipud asja isiklikult võtma ja heituma.

LÕVI

Keegi sõpradest võib rahaasjus nõu anda, et paraku ei saa ta asjadest õigesti aru ja tema nõuande järgimine võib pigem kahju tuua.

NEITSI

Tõsises töises õhkkonnas võivad lõkkele lüüa romantilised tunded. Nähes kolleegi silmis tundeleeki, võid seda vääriti tõlgendada.

KAALUD

Tuleb oma tervist hoolega hoida, liigselt pingutades võid endale halba teha. Ettevaatlik tuleb olla ravimite tarvitamisel.

SKORPION

Tööl tuleb sul teravat keelt talitseda. See, mis sinu arvates on konstruktiivne kriitika, võib teise arvates olla sihilik solvamine.

AMBUR

Võid kallima suhtes liigagi hoolitsevaks muutuda või siis temalt nõuda, et ta pidevalt kinnitaks, kui väga ta sind armastab.

KALJUKITS

Hoia meeles, et hoolimata sellest, et kallite inimeste seisukohad mõnes küsimuses sinu arvamusest erinevad, armastavad nad sind ikka.

VEEVALAJA

Kipud raha tuulde loopima, eriti juhul, kui asi puudutab kallimat – tahad näidata, et sul pole tema heaks mitte millestki kahju.

KALAD

Hoidu finantstehingutest! Küll aga võiksid kodu sisustada ja kaunistada ning kallitele inimestele midagi head süüa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles