PÄEVAHOROSKOOP 13. juuni: Kaljukitsele võib teiste käitumine veider tunduda, Jäär peab oma kohustused esikohale seadma

Copy
Foto: Urmas Luik

Ilusat algavat töönädalat!

JÄÄR

Kohustused tuleb esikohale seada. Mida rutem tüütute asjadega valmis saad, seda kergem on süda ja seda rohkem vaba aega jääb.

SÕNN

Uut asja alustades edeneb see paratamatult algul aeglaselt, sest sul veel puudub kogemus, pead õppima ja kohanema.

KAKSIKUD

Tuleb meenutada asju, mida oled õppinud aastate eest. Ehkki algul tundub, et sa ei mäleta midagi, meenub kõik tasahaaval siiski.

VÄHK

Koos tublide kaaslastega õnnestuvad ka keerulised ettevõtmised. Oskate üksteist toetada, kamba peale kokku on teil kuhjaga teadmisi.

LÕVI

Mõnus on lobajuttu ajada, teiste inimeste elus toimuvat arvustada. Sinu jaoks on see meeldiv vaheldus, ära ainult usaldust kuritarvita!

NEITSI

Armusuhte arendamisega kaasneb vastutus. Pead endast parima andma, kui sul tuleb esmakordselt kohtuda kallima sõpradega.

KAALUD

Sind valdab kergendustunne, kui näed, et sinu elus on asjad paremini kui nii mõnelgi sõbral. Samas aga tekib soov abiks olla.

SKORPION

Ole julge, otsi üles asjatundlikud inimesed ja esita neile küsimusi, millele oled vastust otsimas. Küllap saad hüva nõu.

AMBUR

Heida oma igapäevastele harjumustele kriitiline pilk – kas see, kuidas elad ja mida teed, on sinu tervisele ikka kasulik?

KALJUKITS

Sulle võib teiste käitumine veider tunduda, nemad aga vaatavad ehk sinu tegevust imestava kõõrdpilguga. Oleme väga erinevad!

VEEVALAJA

Kinniste ja tagaplaanile hoidvate inimestega suhtlemine on sulle omalaadne väljakutse. Nad tunduvad salapärased ja põnevad.

KALAD

Põhimõtteliselt saad kõigega ise hakkama. Ent sellegipoolest on hea tunda, et sinu kõrval on keegi, kes teeb elu ilusamaks ja kergemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles