Eksabikaasa üritas Britney Spearsi pulma pea peale keerata

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Britney Spears ja tema praegune abikaasa Sam Asghari.
Britney Spears ja tema praegune abikaasa Sam Asghari. Foto: Reuters/ScanPix

Popstaari eksabikaasa Jason Alexander üritas neljapäeval Britney Spearsi pulma Sam Asghariga rikkuda ning ta vahistati ebasobiliku käitumise pärast. 

Ametnikud kinnitasid Fox News Digitalile, et Alexander vahistati ning talle esitati väärteokahtlus vandaalitsemise, eramaale tungimise ja tervisekahjustuse tekitamise eest.

Pärast seda, kui Alexander kohale jõudis, tekkis tema ja turvatöötajate vahel kokkupõrge. Väidetavalt hõlmas see ka vandaalitsemist, sest Ventura maakonna šerifiosakonna andmetel lõhkus lauljatari eksabikaasa 400 dollarit väärt eseme. Alexander on endiselt vahi all ja asi esitatakse ringkonnaprokurörile.

«Ma olen tema esimene abikaasa. Ma olen siin, et tema pulmad kokku variseks,» sõnas ta. TMZ jäädvustas juhtunust pildi. 

Alexander tegi Instagramis otseülekannet sel hetkel, kui ta abielupaari kodule lähenes ja turvamehed ta kinni pidasid. «Ära puutu mind. Palun ära puutu mind,» sõnas mees. 

«Nad võtsid ta vahistamismääruse järgi vahi alla ning asetäitjad ja uurijad uurivad, mis elukohas toimus, et teha kindlaks, kas on toimunud kriminaalseid rikkumisi,» lisas osakond. «Kuni asjade selgumiseni pannakse ta Ventura vanglasse.»

«Britney on segaduses, kuid ta ei lase end heidutada,» ütles allikas Page Sixile. «Kõik on õnnelikult kaitstud ning Alexander ei kujuta kellelegi enam ohtu.»

Sel neljapäeval abiellus Britney kolmandat korda. Esimest korda sõudis ta abieluranda lapsepõlvekallima Alexanderiga 2004. aasta jaanuaris Las Vegases. Esimene abielu jäi lühikeseks ning kestis kõigest 55 tundi. Britney väitis, et abielu sundisid talle peale tema pere ja ema Lynne.

Kümme kuud hiljem sõudis Britney jälle abieluranda, seekord Kevin Federline'iga. Nende abielu kestis kolm aastat, kuni lahutus lõpetati 2007. aasta juulis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles