SODIAAGISOSINAD ⟩ Kui valid nüüd õige perspektiivi, läheb elu palju kergemaks

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

«Sodiaagisosinate» podcast'is räägime selle nädala taevaseisudest ning kuu loomise mõjudest. Astroloogiasõnastikus tutvume huvitava kääbusplaneediga, plutiino Orcusega, mis näitab meile kõige sügavamat tõde ning aitab tulla toime pluutolike emotsionaalsete protsessidega. Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat juhtima aga Päike.

Soovitused nädalaks

1. Püüa leida kärsitule ja tujukale energiale füüsiline väljund – liigu või tee midagi loomingulist.

2. Võta omale aega, et keskenduda küsimusele või teemale, mis ei anna rahu.

3. Katseta erinevate vaatenurkadega – proovi leida perspektiiv, mis pakub kergendust.

Kolmapäeval ilmub artikkel kääbusplaneet Orcusest, mis valitseb vannete andmise, murdmise ning tõe üle.

Nädalakaart

Päike

Päike
Päike Foto: Shutterstock

Ära küsi, mida maailm vajab. Küsi, mis sind tegutsema paneb, ning mine tee seda. See kaart rõhutab rohkem kui ükski teine hetke Kangelase teekonnast, kui ta naaseb allilmast, et tuua tagasi eluvesi.

See on Narri jaoks kõrgpunkt, kuid ta rühib edasi. Me oleme ületanud palju takistusi, sealhulgas oleme mõistnud, et mõned neist on meie endi tekitatud. Me oleme õppinud tundma ennast ja teisi enda ümber. On aeg võtta vastu autasu oma püüdluste eest.

Laps, kes Päikese kaardil kesksel kohal rõõmustab, tuletab meile meelde, et elule tasub läheneda lapseliku süütuse ja elurõõmuga. Elu on nüüd täpselt selline, milliseks me ta ise elame. Me ise oleme oma saatuse peremehed.

Kaart on Päikese valitsuse all ja tähendab rõõmu ja taassündi. Päike on vältimatult seotud viljakuse, õitsengu ja aastaaegade vaheldumisega. Eluandev energia on meile tegelikult kättesaadav, vahel tuleb selleks vaid otsustada asju uue nurga alt vaadata.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 23.09 – kolmapäeval 08.49

Reedel 18.14–21.38

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles