PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 27. mai: Veevalaja ei jõua tööasjadega enam tegeleda, Vähk — ära lase laiskusel enda üle võimust võtta

Copy
Päikseline ilm.
Päikseline ilm. Foto: EVE NAABER

Mõnusat nädalavahetuse algust!

JÄÄR

Tuleb teha viimane pingutus, et mõned asjad kindlasti enne nädalavahetust valmis saada. Uusi töid ära täna enam alusta.

SÕNN

Vaata korra seljataha, analüüsi tehtud tööd. Pead endale aru andma, mis on hästi õnnestunud, millised on aga olnud möödapanekud.

KAKSIKUD

Võta ette põhjalik koristamine, proovi vabaneda vanadest ja kasututest asjadest. Vajad avarat ümbrust, valgust, värsket õhku.

VÄHK

Ära lase laiskusel enda üle võimust võtta. Kui pead midagi täna valmis saama, siis pole mõistlik sellega venitada ja vabandusi otsida.

LÕVI

Selleks et saaksid edasi minna, tuleb mingi uks selja taga sulgeda. Muidu sa lihtsalt ei ole vaba uusi valikuid tegema.

NEITSI

Üks kallis inimene võib olla sinu suhtes ülekohtuselt kriitiline. Või oled ehk hoopis sina liiga tundlik ja tõlgendad ta sõnu valesti?

KAALUD

Isegi kui viibid töises keskkonnas, teed ilmselt nädalavahetuse üritusteks ettevalmistusi või mõtled, mida väljasõidule kaasa võtta.

SKORPION

Tee teistega koostööd, vaid asjaliku arutelu ja ühise pingutuse kaudu sünnivad realistlikud plaanid. Pealegi õpid kaaslastelt mõndagi.

AMBUR

Jutt jookseb kui õlitatult. Sulle meeldib esineda, et asja põnevamaks teha, moonutad fakte ja lisad oma loole pikantseid seiku.

KALJUKITS

Tundub, nagu oleks sinul kohustusi rohkem kui teistel. Näed vaeva, et tööasjadega valmis saada, tegemist on ka isiklikus vallas.

VEEVALAJA

Küllap ei jõua sa tööasjadega enam tegeleda. Oled mingite ürituste korraldamisega seotud või on sind täna peole kutsutud.

KALAD

Tänased sündmused panevad sind minevikule mõtlema, ehk päris palju ajas tagasi minema, lapsepõlvegi meenutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles