Kolmeaastase lapse ema: võhivõõras raevunud naine lükkas mu lapse nähes perroonilt rööbastele (1)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Pilt on illustreeriv!
Pilt on illustreeriv! Foto: Peeter Langovits/Postimees

Facebookis jagab kolmeaastase lapse ema Liina jahmatavat lugu oma päevast, mil võhivõõras isik lükkas ta sõna otseses mõttes rongirööbastele.

«Nüüdseks olen enam-vähem maha rahunenud ja suudan meiega juhtunust lähemalt rääkida,» alustab Liina oma postitust.

Nimelt juhtus tal kolmapäeval jahmatav lugu, kus võhivõõras ja ebastabiilses olekus inimene ta perroonilt alla lükkas. 

«Meie tänane imeline päev algas sellega, et läksin oma kolmeaastase lapsega rongiga sõitma. Kõik oli ilus ja kena ja nagu ikka, rong pakkus palju rõõmu ühele väikesele tüdrukule,» rääkis ta veel hästi alanud päevast.

Kui perekond oli oma asjatoimetused ära teinud, jalutasid nad Rahumäe rongipetusesse. Olles seal mõnda aega seisnud, saabus sinna üks naisterahvas, kes tundus Liinale väga ebaadekvaatses seisundis, mistõttu ta juba eos püüdis temast eemale hoida.

Ometigi pakkus naisele just Liina miskipärast huvi ning suundus teda kõnetama. «Antud naine astus meie ette ja rääkis meiega arusaamatult vene keeles. Vastasin viisakalt, et vabandust ma tõesti ei saa aru. Ma jõudsin vaid korraks selja keerata, kui ta mu perroonilt alla lükkas. Jah, loete õigesti. Ta lükkas mu jõuga rongiteele,» kirjutab ta oma emotsioonidest seoses toimunud intsidendiga.

Õnneks suutis Liina kukkuda nii, et ta jäi püsti ning rongi parasjagu tulemas ei olnud. «Uskuge mind, see viha selle inimese silmis ja see raev... Ta oleks mu sinna liikuva rongi ette ka lükanud,» mõlgub tema peas mõte, et asjad oleks võinud hullemini minna.

Asi aga vaid lükkamisega rongirööbastele ei piirdunud. Naine olevat hakanud veelgi kõvemini karjuma, mispeale kolmeaastane tüdruk totaalse šoki oli saanud. «Ma pole elu sees kuulnud varem, et mu laps sellist häält teha suudab. Suutsin ennast upitada perrooni ääreni ja haarasin lapse sülle, et joosta vastasperroonile. Psühhopaat tuli rööbaste peale meile järele, ma suutsin last hoida oma haardes, käte vahel. Samal ajal kui ise peksa sain,» muutus asi veelgi füüsilisemaks.

Liina jaoks teeb loo aga kurvaks asjaolu, et mitte keegi ei tulnud talle appi. «Lõpuks saime vastasperroonile, kus olid inimesed! Seal olid inimesed, kes nägid kõike pealt ja ei teinud midagi. Ma ausalt ei imesta enam siin ilmas millegi üle,» on ta inimestes üsnagi pettunud.

«Vastassuunast tuli rong ja psühhopaat astus rongile. Meie jäime oma rongi ootama ja nutsime nii nagu jaksasime,» oli toimunu temale ja lapsele liigagi traumeeriv.

Elu24 pöördus kommentaaride saamiseks ka politsei poole. 

«Politsei otsib võimalikke tunnistajad, kes viibisid eile Tallinna Rahumäe rongipeatuses. Kolmapäeval kella 16.15 paiku toimus vahejuhtum Rahumäe rongipeatuses, kus seni tuvastamata vene keelt kõnelev naine ründas noort ema ja tema 3-aastast last. Peale juhtumit läks ründaja kell 16.25 väljuvale rongile, mis suundus Balti jaama poole. Politsei otsib tunnistajaid, kes viibisid nimetatud ajal Rahumäe rongipeatuses ja nägid juhtumit pealt. Ühendust palume võtta numbril 612 5865 või pille.vilu@politsei.ee,» märkis politsei.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles