Tutvume kääbusplaneedi Varuna astroloogilise tähenduse ja mõjuga. Saa teada, millist rolli mängib see taevakeha Sinu elus. 

28. novembril aastal 2000 avastati astronoomide poolt kääbusplaneet, mille numbriks sai 20000. Hiljem anti sellele nimeks Varuna hindude taeva- ja ookeanijumaluse järgi, keda peeti tegelikult üheks kõige algsemaks maailmaloojaks jumalaks. Sellest ajast alates hakkasid Varuna printsiibid üha tugevamini inimese teadvusse saabuma. Mida tähendab Varuna ja millist astroloogilist mõju see inimese elus väljendab? 

Varuna asub kaugel Kuiperi vöös nagu Pluuto ja teised «kääbused». On huvitav, kuidas just kõige ürgsemad, universaalsemad ja samas igavikulisemad elu loomisega seotud printsiibid on väljendatud nende kõige kaugemate taevakehade poolt. Need ongi justkui kõrged ja kauged jumalikud jõud, mis lõid ja valmistasid ette tingimused, et elu Maal saaks sündida ja toimida. Mingil perioodil inimese arengus jäid need printsiibid väga kaugeks, kuid nüüd on need millegipärast saabumas tagasi meie teadvusesse. 

Kommentaarid
Copy