PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 26. mai: Lõvil tuleb ette takistusi, Veevalaja peab tegutsemiseks ootama paremaid päevi

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Karl Adami

Päikselist kaduneljapäeva!

JÄÄR

Asjad ei suju plaanipäraselt, ilmnevad takistused. Kas tehnilised viperused või ümberkorraldused liikluses võivad plaane muuta.

SÕNN

Sulle tundub, et kõik sujub nagunii hästi. Plaane tehes oled liiga optimistlik, lootes, et saad asjad valmis kiiremini, kui oleks reaalne.

KAKSIKUD

Praegu eelistaksid pigem tasapisi edasi rühkida, elada oma igapäevases omaseks saanud rütmis. Uuendused löövad su jalgealuse kõikuma.

VÄHK

Asjad tunduvad sulle lihtsad ja selged, paraku aga ei pruugi sa piisavalt süveneda ja jätad seetõttu olulise info märkamata.

LÕVI

Lausa iseenesest kõik ei laabu. Ette tuleb takistusi, ent vaevalt need sind heidutavad: võtad raskusi pigem kui väljakutset.

NEITSI

Oled optimistlik ja enesekindel, sulle tundub, et trumbid on sinu käes. Paraku ei ole elu nii lihtne, pead positsioone kindlustama.

KAALUD

Et on kaduneljapäev, keskendu pigem vanade asjade lõpetamisele. Uue projekti hoogsaks alustamiseks pole aeg veel küps.

SKORPION

Ümberringi toimuv ei pruugi sulle meeldida, ent kui üritad toore jõuga ennast maksma panna, teeb see olukorra vaid hullemaks.

AMBUR

Küllap satud kokku tarkade inimestega, kellelt on mõndagi õppida. Lõbusate seikluste ja mõnusa äraolemisega kaasnevad uued teadmised.

KALJUKITS

Kui sa seda ei mõista, siis juhivad elus aset leidvad seigad sind mõttele, et kallid inimesed ja kindel tagala on kõige tähtsamad asjad maailmas.

VEEVALAJA

Võid tunda endas pulbitsevat tegutsemistahet. Kui tahad midagi ette võtta, tee nüüd plaane, tegutsemiseks jää ootama paremaid päevi.

KALAD

Näed võimalusi, tunned vajadust pingutada, et nende poole liikuda. Oma vigade tunnistamine kiirendab edasiminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles