PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 24. mai: Kaksikud võiksid veidi ettevaatlikumad olla, Lõvil on võimalus seltskonnas särada

Copy
Lõvil on võimalus seltskonnas särada!
Lõvil on võimalus seltskonnas särada! Foto: Shutterstock

Toimekat teisipäeva!

JÄÄR

Selleks, et vastassugupoolele muljet avaldada, ei ole vaja teha kalleid kingitusi. Aga kannatlik ja järjekindel pead küll olema!

SÕNN

Enesekindlust on küllaga, ehk isegi ülemäära. Kui keegi sulle meeldib, astud talle julgelt ligi ja teed juttu. Ära ole liiga pealetükkiv!

KAKSIKUD

Võtad kõiksugu ülesandeid enda õlule. Võiksid veidi ettevaatlikum olla ja mõelda, kas ikka suudad kõige ettevõetuga toime tulla.

VÄHK

Sinu suhtumine rahasse ei pruugi täna olla kuigi vastutustundlik. Võid emotsioonide ajel osta kalleid, aga mitte kuigi vajalikke esemeid.

LÕVI

Sul on võimalus seltskonnas särada. Mine ja püüa pilke, demonstreeri ennast parimast küljest ning sinu hinge täidab rahulolu.

NEITSI

Täna tasub ette võtta ammu planeeritud, kuid millegipärast ikkagi sinnapaika jäänud tegemisi. Saad sellest palju rõõmu ja energiat.

KAALUD

Sõprade heaks ei ole sul millestki kahju! Kui keegi palub laenu, annad seda kergekäeliselt. Kipud raha tuulde loopima.

SKORPION

Haud ambitsioonikaid karjääriplaane. Sinu nägemuses on kõik kerge ja kena, tulemused lihtsamalt saavutatavad, kui tegelikkus võimaldab.

AMBUR

Üsna hea päev reisimiseks. Eesmärgiks võiks sedakorda olla lihtsalt puhkamine, enese väljalülitamine argipäevast.

KALJUKITS

Rahaasjus tuleb kontroll enda käes hoida. Ka juhul, kui ajad äri koos hea partneriga, ära lase tal tähtsaid otsuseid üksi vastu võtta.

VEEVALAJA

Veenuse ja Saturni sekstiil annab võimaluse suhete asjalikuks arendamiseks. Räägi partneriga tähtsatel ja tõsistel teemadel.

KALAD

Sul pole kaaslastest sugugi alati lihtne aru saada. Nad tunduvad olevat kuidagi tujukad, ent sa ei saa jälile tujude põhjustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles