PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 19. mai: Jääral on väga hea päev rahvahulga ees oma tõdede kuulutamiseks, Vähk peab taktikat muutma

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat neljapäeva — nädalavahetus juba paistab!

JÄÄR

Merkuuri ja Jupiteri sekstiil soosib suhtlemist, reisimist, õppimist. Väga hea päev rahvahulga ees oma tõdede kuulutamiseks!

SÕNN

On palju asju, mida pole võimalik jõuga ära teha – surveavaldus suurendab vastuseisu. Olukorra kavalusega lahendamine viib sihile.

KAKSIKUD

Sulle meeldib tegeleda ülesannetega, mis võimaldavad suhtlemist paljude inimestega. Asjaajamine õnnestub kenasti.

VÄHK

Oled pikka aega kasutanud mingit viisi eesmärgi poole pürgimiseks, kuid ometi ei ole sa veel sihile jõudnud. Nüüd on aeg taktikat muuta.

LÕVI

Arenda ennast! Vahet pole, kas võtad ette tööalase koolituse või õpid midagi hingele. Reisimine toob huvitavaid muljeid ja uusi teadmisi.

NEITSI

Seda, mille oled kord kaotanud, on paganama raske tagasi saada. Eriti juhul, kui oled kaotuse ise oma vale käitumisega põhjustanud.

KAALUD

Sul võib olla hea idee, aga see ei tähenda, et sinu nägemus on ellu viidav. Idee ja teostuse vahele peab mahtuma planeerimine.

SKORPION

Uute projektide arendamine edeneb hoogsalt. Samuti õnnestub parandada varem tehtud vigu ja pooleli jäänu edukalt lõpule viia.

AMBUR

Võimalik, et sul tekib tahtmine kodus midagi remontida või uuendada. Lähened teemale leidlikult ja loominguliselt.

KALJUKITS

Paraku pole sinagi eksimatu – oled mingi ettevõtmisega rappa jooksnud, pead midagi parandama või lausa uuesti otsast alustama.

VEEVALAJA

Sulle võib tunduda, et kõveraid teid pidi liikudes ja kaasinimestega natuke manipuleerides on kergem midagi saavutada.

KALAD

Suudad probleeme leidlikult lahendada. Ehk harutad mängleva kergusega lahti sõlme, mis pikemat aega on tegevust takistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles