PÄEVAHOROSKOOP 18. mai: Neitsil tuleb ette võtta jutt tõsistel teemadel, Kalad – enne töö, siis lõbu!

Copy
Enne töö, siis lõbu!
Enne töö, siis lõbu! Foto: Shutterstock

Kolmapäev tõotab tulla põnev!

JÄÄR

Vaheldust toob vaimsete hobidega tegelemine, näiteks lugemine, ristsõnade lahendamine või teadmiste proovile panemine mõttemängus.

SÕNN

Koduste asjade otsustamiseks ja korda ajamiseks sobiv aeg. Saad vanema põlvkonnaga tasakaalukalt asjad selgeks räägitud.

KAKSIKUD

Kui kallimaga on viimasel ajal lahkhelisid olnud, siis nüüd peaksite suutma need rahumeelselt kõne alla võtta.

VÄHK

Suudad aru saada, mis on oluline ja mis mitte, võtad esmalt ette kohustused. Pärast paari raskemat päeva on torm vaibumas.

LÕVI

Hea aeg vaimse töö tegemiseks või põhjalikuks koristamiseks. Suudad rutiini päris hästi taluda, teed otsused mõistuspäraselt.

NEITSI

Võimalik, et kellegagi kodustest tuleb ette võtta jutt tõsistel teemadel. Sul on piisavalt tarkust, et õigeid sõnu valida.

KAALUD

Sul tasub kas koos kallimaga väljasõit ette võtta või mõttekaaslastega maailma asju arutada. Üksi kodus ära küll noruta!

SKORPION

Oma peaga mõtlemine on esmatähtis. Sõbrad või pereliikmed võivad anda sulle niisugust nõu, mis on sinu soovidega vastuolus.

AMBUR

Väga kiirelt asjad ei suju, ent tegevus on siiski tulemuslik – suudad loogiliselt mõelda ja vajadusel ka igavate teemadega tegeleda.

KALJUKITS

Vanemate inimeste manitsused on igati mõistuspärased. Tasub need kannatlikult ja vastupanuta ära kuulata.

VEEVALAJA

Kaaslased tahavad sulle parimat. Oska hinnata sõpru, kes on sinuga nii ausad, et julgevad sinu tegemisi heasoovlikult kritiseerida.

KALAD

Kui sul on mingid asjaajamised pooleli või tööd tähtajaks esitamata, siis võta end kokku ja vii tegevus lõpule. Enne töö, siis lõbu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles