PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 16. mai: Jääral ja Amburil on oht ärrituda, ka Veevalajal kisub päev pingeliseks

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist esmaspäeva!

JÄÄR

Kuula teiste nõuanded kannatlikult ära – nad ei taha ju sulle mitte midagi paha ja seetõttu pole ilus nõuannete peale kergesti ärrituda.

SÕNN

Elad suhete vallas toimuvat väga intensiivselt läbi. Emotsioonid on heitlikud, võimalik on nii südamevalu kui ka ülim õnnetunne.

KAKSIKUD

Päev, mil tasub tervisele rohkem tähelepanu pöörata, ennast hoolega hoida. Aeg sobib selleks, et halbadest harjumustest otsustavalt loobuda.

VÄHK

Oled üsna isepäine, teiste plaanidega sa niisama kambavaimust kaasa ei lähe. Tahad teha asju, mis sind õnnelikuks teevad.

LÕVI

Ilmselt tuleb sul pereasju ajada, ehk ka mõnest töisest kohtumisest isiklike asjade pärast loobuda. Sea esikohale see, mis kõige tähtsam!

NEITSI

Kui sul tuleb täna avalikult esineda, sõltub üsnagi palju sellest, kuivõrd oskad sõnu valida, et kuulajaile muljet avaldada.

KAALUD

Raha- ja äriasjus võivad ilmneda vajakajäämised või möödapanekud. Tänu sellele suudad edaspidi targemaid plaane teha.

SKORPION

Skorpioni märgi täiskuu, millega kaasneb varjutus, toob pinnale valulised varjatud teemad. Käes on aeg emotsioonid vabastada.

AMBUR

Miski võib sind ärritada. Selleks, et olukorda parandada, ei pea alati aktiivselt tegutsema. Ole parem rahulik, lase elul kulgeda.

KALJUKITS

Tänase täiskuu valguses võib ühtäkki selgeks saada, keda kaaslastest tasub usaldada, kellest aga on mõistlik suure ringiga mööda käia.

VEEVALAJA

Töises vallas võib olukord pingeline olla. Küllap mõistad, milliste projektidega jätkata ja millised ettevõtmised on liiga riskantsed.

KALAD

Väga entusiastlikest ja fanaatilistest inimestest tasub eemale hoida, nendega suheldes tunned, et kindel pind kaob jalge alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles