Selgus Stefani esinemisjärjekord Eurovisiooni finaalis

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Stefan pärast teist poolfinaali Torinos.
Stefan pärast teist poolfinaali Torinos. Foto: LaPresse via ZUMA Press ( Scanpix

Pärast edukat teist poolfinaali, kus Eesti eurolaulik Stefan kindlustas koha finaalis, selgus, et Eesti esineb laupäevaõhtuse finaalkontserdi teises pooles. Nüüdseks on selgunud kõikide artistide täpne järjekord.

Eesti Laul teatab oma ühismeediapostituses, et Eestil on au finaalkontserdile panna võimas punkt, mis tähendab, et Stefani lugu «Hope» kõlab finaalis viimasena.

Kas see, et Stefanil on võimalus esineda täpselt enne telefonihääletuse algust, annab Eestile paremad šansid, selgub juba homses finaalis.

Suurfavoriit Ukraina astub lavale 12ndana, kihlveokontorites teisel positsioonil asetsev Ühendkuningriigi esindaja Sam Ryder 22. esinejana ja kolmandale kohale ennustatav Rootsi artist Cornelia Jakobs 20ndana.

Ka eelmisel aastal Eurovisiooni võitnud Måneskin astus lavale võistluse teises pooles 22. esinejana.

Annab endast parima

Viljandist pärit 24-aastane Stefan jõudis teises poolfinaalis kümne parima sekka. See tähendab seda, et Eesti on pärast 2019. aastat taas Eurovisiooni lauluvõistluse finaalis.

«Ma ütleksin pigem, et Eestis oli võib-olla pingelisem. Siin tundsin, et tegime kõik, mis meie võimuses oli, ja samal ajal suutsin seda kõike ka nautida. Täna tundsin end laval hästi,» rõõmustas Stefan Elu24-le esimesi kommentaare jagades. «Mul on nii tore tiim ja inimesed on nii toetavad. Mul on hea meel, et oleme finaalis. Annan endast finaalis parima ja loodan, et saame hea koha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles