Väite kohaselt viidi röövitud Madeleine McCann USAsse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: SCANPIX

Angola päritolu, kuid Itaalias elava mehe andmetel röövis Briti tüdruku Madeleine McCanni pedofiilide gäng, kes ta USAsse toimetas.

36-aastane Marcelino Italiano teatas oma kahtlustest Itaalia politseile, kirjutab The Sun.

Italiano andmetel tegutseb Portugalis Algarves juba pikka aega lapsi rööviv pedofiilidejõuk. See tegutsevat siiani.

Italiano nimetas ka kahe isiku nimed, kes tema arvates on kahtlusalused. Mehe sõnul on gäng saanud tegutseda rahus, kuna neil on sidemed Portugali ja Suurbritannia politsei ja kohtusüsteemiga.

Italiano kinnitusel on ta saanud anonüümseid ähvardusi, kui tuli avalikuks, et ta omal käel Madeleine McCanni kadumist uurib.

Mehe arvates on see gäng viimastel aastatel varastanud paarkümmend last.

«Neid on raske tabada, kuna neil kindel strateegia mille järgi tegutsevad. Nad jälgivad näiteks kuurortides vanemaid ja nende lapsi. Kui näevad, et laps on jäetud omapead, võivad ta röövida,» selgitas Italiano oma nägemust.

Mees tutvustas politseile end kui amatöördetektiivi.

Italiano väiteid uurib nii Portugali politsei kui Madeleine McCanni vanemate Kate ja Gerry McCanni palgatud eradetektiivid.

Madeleine Mc Cann kadus Portugalist Algarves asuvast Praia da Luzi kuurordist 3. mail 2007. aastal, kui ta oli kolmeaastane. Nüüdseks on ta seitsmeaastane.

Välja on pakutud mitmeid teooriaid tema kadumise kohta ning paiku, kus ta olla võib, kuid siiani ei ole last leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles