ELU24 EUROVISIOONIL ⟩ Euromelu Torinos end igal sammul meelde ei tuleta

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Eurovisiooni vaatamine Eurokülas
Eurovisiooni vaatamine Eurokülas Foto: Elu24

Eurovisiooni-meeleolu koondub kahtlemata kindlatesse kohtadesse Torinos, aga suurlinn võtab meid vastu üldiselt sellisena, nagu ta ikka on. Kui siin-seal ei vaataks vastu plakatid kirjaga «Eurovision Song Contest» ning võistluse tõttu poleks peatuses märgata mõnd eraldi bussiliini, ei saaks linnasüdames ringi jalutades kohe arugi, et siin toimub sel nädalavahetusel maailma suurim lauluvõistlus.

Eurovisiooni-tunne tekkis esmaspäeval Frankfurdi lennujaamas, kui olime jõudnud oma väravasse. Lennu väljumiseni oli veel ligi kaks tundi aega ning peagi, kui olime kolleegiga juba sukeldunud arvutitesse, et teha Eurovisiooni teemal eeltööd, ajasime kõrvad kikki, et kuulata, mis toimub meie kõrval.

«Meil jäi eelmine kord vahele,» hõikavad Soome naised enda vastas istuvatele meestele. Koos vastkohatud härradega muljetatakse Eurovisiooni kogemustest ning meenutatakse lemmikaastat. «Kas te Iisraelis käisite?» Võetakse üles suisa viisijupp, mis aga kiirelt raugeb. Räägitakse ka kurikuulsast Eurovisiooni külast ning nenditakse, et see ei pidanud tänavu kuigi suur olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles