KAKS TILKA VETT ⟩ Ilusüstide kuninganna tütar on emaga äravahetamiseni sarnane

Elu24
Copy
Marju Karin.
Marju Karin. Foto: Konstantin Sednev

Jaanuaris 45. sünnipäeva tähistanud ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin jagab ühismeedias kena jäädvustust endast ning oma tütrest. Tuleb välja, et naised on vägagi sarnased.

Omanimelise ilukabineti omanik Marju Karin ja tema vanim tütar Diana Teniste poseerivad koos Instagrami postitatud kaunil fotol, mis näitab väga ilmekalt, kui sarnased ema ja tütar tegelikult on. «Nagu õed!» kirjutatakse pildi kommentaarides.

Kui juuksevärv kõrvale jätta, siis on ema ja tütre näojooned tõepoolest äärmiselt sarnased.

Marju Karini vanim tütar Diana Teniste omandas esmalt kõrghariduse äri alal Taani ülikoolis, kus õppis palju ka jätkusuutliku mõtteviisi kohta. «Sellest ka paljud minu koolitusteadmised ning olen ka ise juurde õppinud. Lisaks olen veel ema firmas e-poe mänedžer. Koolis nõukogu liige ja just valiti ka üliõpilasesinduse esimeheks. Teen mitut asja.»

Peale selle töötab ta motivatsioonikoolitajana. «Sellepärast tean, et ka mentaalselt on vaja selliseid harjumusi, mis soodustaks seda, et enam juurde ei võeta.»

Tagatipuks õpib Diana õendust ja on vabatahtlikuna proovinud ka hooldaja tööd. «Koroona algul enam vabatahtlikke ei lubatud ja siis võtsin endale juurde veel hooldajaameti. Olin tol hetkel oma õpingutes esimesel kursusel.»

Vabal ajal on Diana loonud hooldajatele võimalusi, et nad tunneksid end tunnustatuna, selleks, et esineks vähem väärkohtlemist. «Sellepärast tulin ka meditsiini õppima, et näha neid kitsaskohti ja hakata koolitama ka tervishoiutöötajaid, et oleks vähem läbipõlemist ja saaksime kõik väärikamalt vananeda nende hoole all, kes ka ise tunnevad, et on väärtuslikud ja hoitud,» selgitab ta.

Naine tahab kõik ise ära proovida, et näha, mis ja kus on kitsaskohad, mis panevad halvasti kohtlema kaitsetuid inimesi. «Üks päev oleme me kõik vanad või juba homme võib juhtuda midagi, mis aheldab terveks eluks voodi külge, ning siis meie heaolu sõltubki neist, keda tänasel päeval meie ühiskonnas veel piisavalt ei hinnata. Ja seal kaobki inimlikkus.»

Pikemat intervjuud Dianaga saab lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles