GALERII JA TIISER ⟩ Telesaate «Ma näen su häält» nõunikega liitub sel pühapäeval armastatud laulja (1)

Elu24
Copy

Selle kevade vaadatuim telesõu «Ma näen su häält» toob vaatajate ette ka sel pühapäeval uue värvika seltskonna põnevaid karaktereid, kellest mõned on lauljad ja teised teesklejad. Seekord asuvad lauljate seast teesklejaid välja selekteerima sõbrannad Jadvi ja Mireen.

Sel nädalal nõunike hulka naasev Evelin Võigemast leiab, et aja jooksul on läinud saate toimetuslik pool palju kavalamaks, sest igal võimalikul viisil üritatakse arvajad eksiteele viia. «Palju keerulisem on arvata või läbi näha, sest saate jooksul hakkad kahtlema ka nendes, kelle osas olid alguses kindel, sest ühel hetkel tunduvad kõik kahtlased,» ütles Võigemast.

Lisaks kuuluvad nõunike kogusse seekord meelelahutaja Grete Kuld, laulja Laura Põldvere, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ning populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin.

Laura Põldvere peab ennast üsna heaks inimestetundjaks, kuid leiab, et saate kontekstis võib olla isegi huvitav lasta ennast ära petta. Eelmise nädala külalisnõunik Getter Jaani oli algul teesklejaks peetud suvehiidlase etteastest niivõrd liigutatud, et tal tuli suisa pisar silma. Dueti suhtes on Põldvere põnevil ja leiab, et lauluoskamatut inimest ei ole olemas. «Igal inimesel on hääl, mis annab palju võimalusi. Võib-olla mõni inimene ei ole sellega lihtsalt väga palju tegelenud,» arvab ta.

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: uudistelugeja, digikunstnik, kosmeetik, käsitööline, vaba mees, tehnikaekspert ja võrkpallur. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles