«Veel nädal aega tagasi polnud mul sellest aimugi!» Tšellist Silvia Ilves põrutas Eestist minema

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Erakogu

Tšellistist nelja lapse ema Silvia Ilves pühkis kodumaa tolmu jalgelt ning läks Pariisi tänavatele musitseerima!

Silvia Ilves avaldab ühismeediasse tehtud postituses, et mõnuleb muinasjutulises Pariisis. «Põrutasin ihuüksi Pariisi saatuse hoolde, kaasas vaid armastus, mis on mind kuuendast eluaastat saati teeninud! Veel nädal aega tagasi polnud mul sellest aimugi!» tunnistas ta.

Naine lisab, et täpselt seda ta just vajaski. «Lahti lasta pisikesest riigist, laste järgi jooksmisest, püüdlustest olla hea armastaja, tubli inimene. Tahan tänavale tšellot mängima minna, et järgmisel hetkel kallist šampust mekkida. Juba praegu tunnen, et elu armastab mind!» rõõmustab Ilves.

Eesti tšellokuningannal on elus olnud armastuses palju õnne ja ebaõnne. Lahkasime aasta alguses Ilvesega pikalt ja laialt suhteid tema laste isadega ning samuti praegust suhet Marcel Johannes Kitsega. «Ma ei välista, et 40selt lähen teisele ringile. 15-aastaselt oli mul unistus saada kaheksa last. Olen täpselt poole peal,» rääkis ta, mõeldes tulevikule.

«Lootus on, et uus aasta tuleb ikkagi kõvasti parem kui 2021. Olen täitsa põnevil, et mida uus aasta toob. Loodan, et saan õpingud tehtud. Kõik õed on bakalaureusekraadi kätte saanud ja mina olen seal tagareas. See on mu isiklik lubadus, et 30. eluaastaks saan bakalaureuse tehtud. Vaatab, kas siis saan,» naeris Ilves.

Ta tõdes, et palju pole enam teha, vaja lihtsalt natukene pingutada. «Mu isa, kel on kaheksa tütart, isegi imestab, et kuidas ma kõigega hakkama saan. Kuidagi kõik mul ikkagi toimib. Kui mul on tegevusetus, siis võin lausa haigestuda. Tegevused ja eesmärgid hoiavad mind ärkvel,» tunnistas naine. Kõnealust intervjuud saab täismahus lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles