SODIAAGISOSINAD ⟩ Nädal näitab, milline on meie elus loomise ja lõhkumise tasakaal - kõik otsused loevad

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sodiaagisosinate podcastis räägime, mida tähendab sel nädalal aset leidev planetaarne vaakum ning mida see meile endi kohta näitab. Astroloogiasõnastikus tutvume põneva kääbusplaneedi Makemakega, mis loob uut inimest. Dagmari tarokaardipakist tuleb meid juhendama korraga kaks vastandlikku kaarti!

Soovitused nädalaks

1. Mõtle, mis on olnud sinu suurimad kitsaskohad, kus sa pole suutnud teha õigeid valikuid ning anda endast parim, et teha seda nüüd.

2. Ära karda saabuvat kohustust või vastutust - lõpuks kingib see sulle vaid suurema vabaduse.

Kolmapäeval ilmub artikkel kääbusplaneet Makemakest, mis loob tuleviku inimest.

NÄDALAKAARDID

Keisrinna ja Saatan

Keisrinna ja Saatan
Keisrinna ja Saatan Foto: Erakogu / Dagmar Lamp

After Tarot pakis näeme klassikalisest Rider-Waite-Smithi taropakist tuntud pilte, kuid natuke erinevas kastmes - me näeme, mis juhtus hetk pärast seda olulist sündmust.

Huvitaval kombel tuli pakist sel korral korraga välja kaks kaarti, aga veel millised! Keisrinna (Veenuse, naiselikkuse, emaduse ja kogu loomisenergia arhetüüp) ja Saatan (kiusatuste, ihade, pattude, aga ka kontrolli ja selle kaotamise arhetüüp).

See viitab, et oleme tõmmatud justkui kaheks. Ühest küljest oleme valmis end looma uueks ning me juba olemegi linnupojad ilmale toonud. Neil on hea ja turvaline olla Keisrinna kleidisaba all. Need on sinu elule aidatud tibukesed, armasta ja hoia neid! Teisest küljest oleme aga väga teadlikud, mis on need osad meist, kus oleme libastunud või ihadele ja pahedele järele andnud. Kus me ei ole suutnud veel olla kõige parem versioon iseendast.

Nüüd peamegi mõlemale poolele endast otsa vaatama ning olema mõistev mõlema poole suhtes. Valgust pole pimeduseta ning mida rohkem valgust, seda rohkem ta meile pimedaid nurki valgustab. See on okei, kui sa pole jõudnud oma arengus veel sinna, kuhu ehk arvasid praeguseks jõudnud olevat. Aga neid tibusid sul ju ka varem ei olnud! On okei anda oma kiusatustele aeg-ajalt järgi, küllap sa tõused taas ning, pea meeles, tegelikult Saatan ei kontrolli sind. Kui üldse, siis kontrollid sina teda.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 23:55 – neljapäeval 06:52

Laupäeval 06:52 – 09:17

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk ei ole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles