Rock Cafe alustab aastat suure peoga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Grapsi mälestuskontsert Rock Cafes, 27.11.2008
Gunnar Grapsi mälestuskontsert Rock Cafes, 27.11.2008 Foto: Photo Factory

Rock Café on otsustanud talvepuhkuse lõpetada ning avab taas uksed 7. veebruaril.



Aasta esimesel üritusel astub lavale legendaarne ansambel Propeller. Samal õhtul toimub esimest korda Rock Cafes ka hevikaraoke, kus oma lemmiklugusid tulevad esitama ka ansambli HND vokalist Tarvo Mölder ning superstaari-saatest tuntud Artur Rassmann.

Rock Café üks omanikest Margus Pilt sõnas, et klubi on sel aastal rõhumas veelgi enam programmi kvaliteedile, pakkudes lisaks välismaistele tippartistidele ka kodumaiste esinejate originaalseid muusikaprojekte.

«Rock Cafe on konkurentsitult Eesti suurim rokisõpradele orienteeritud klubi ja aastatega kujunenud esi-rokiklubiks ning seega peame latti endiselt teistest kõrgemal hoidma,» lisas Pilt.

Alanud aastal on klubisse esinema tulemas nii Eesti tuntud tegijaid kui ka artiste raja tagant. Teiste hulgas tähistab 13. veebruaril suure kontserdiga esimese dekaadi möödumist Metsatöll.

Lisaks on lavale tulemas 17. veebruaril juba teist korda Rock Cafes Sloveenia kultusbänd Laibach, 22. veebruaril Euroopa tuntuim thrash-metal nimi Kreator Saksamaalt; 23. veebruaril pikkisilmi oodatud progemetallistid Opeth Rootsist jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles